İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense Hesabı Olmayan Kalmasınn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yakuza212

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle Belirteyim İyinet'te Yeniyim Konunun Aslı Ws'de

Merhaba arkadaşlar...
Çoğu Kullanıcın Kayıt Olamadığı Veya Sorun Yaşadığı Firma tabikide : Adsense :)
Bir Çok Kişi Adsenseden Hesap Alamadığı İçin Başka Reklam Firmalarına Yöneliyolar...
Tabi Hiçbiri Adsense Kadar Olamayacağı gibi Adsense Kadarda Gelir Sağlamayacaktır...
Size Şöyle Anlatiyim... 1 Ay uğraştım bir türlü adsense onaylamıyodu...
En Sonda 1. onayı aldım bu sefer 2. onayı vermediler...Yani adsenseden hesap almak çok zor...
Diğer Satıcı Arkadaşların Satışını Baltalamak Gibi Olmasın ama Ben de hesap almadan önce çok dolandırıldım...
Ucuz Fiyat Veriyolar..Farklı Site Gösteriyolar Falan,Yaptık Diyolar Ama Hepsi Palavra :( Parayı Aldıktan Sonra Adam yok :)
Güven Konusunda Sıkıntısı Olanlar Varsa Hesap Sattığım Kişilerin Mail Adresini Verebilirim...Onlarla Görüşebilirsiniz...
Yöntemden Bahsedecek Olursak:
Arkadaşlar Yöntemim Çok Farklı... Yani Adsenseden Başvuruyu Yaparken Normalde Site Üzerine Yapıyoruz...
Ama benim yöntemim öyle değil...Yani başvuruyu herhangi bi site adına yapmıyorum...
Bazıları Ozaman Hile Yapıyorsun Diyo...Ama Kesinlikle hile değildir... Ve Siz Kural İhlali Yapmadıkça Banlanma Riski Yoktur...
Daha Önce Başvurunuz Onaylanmamış Olabilir,sorun olmayacaktır...
Onaylanmayan Başvuruyu Yaparken Verdiğiniz Adres.Açacağım Adsense Hesabı İçin Sorun Olmayacaktır...
Fiyatımız:30 TL 'dir
Kesinlikle Fiyat Fazla Değildir...Kesin Ve Temiz İş Yapıyoruz...(Paranızı +++++++++++lara Kaptırmayın)
Ödeme Yöntemi: İşbankası
Şuana Kadar 5 Kişiye Sattım.. Hiç biri çok küçük bi sorun çıktı diye gelmedi..

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Adsense hesaplarının satışı ve devri kural ihlalidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.