Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adsense Hesabım Bi türlü onaylanmiyor Ucretli Olarak Bana Hesap acabilecek?
4 aydir bir kac farkli domainden blogspot uzerinden basvuru yaptim fakat hic birinde onaylanmadi , ucretli olarak bana acabilecek bir arkadas varmi acaba yardimniz icin simdiden tesekkrler
Bu e-postayı kısa süre önce AdSense'i www.flixya.com üzerinden kullanmak üzere erişim talebinde bulunduğunuz için aldınız. AdSense özelliklerini www.flixya.com yoluyla kullanabilmeniz için AdSense hesabınızda reklam koduna site erişimi sağlamanız ve performans bilgilerini vermeniz gerekmektedir. Bunu yapmak için lütfen aşağıdaki bağlantıyı kullanın:
Bu e-postanın size yanlışlıkla ulaştığınızı düşünüyorsanız veya başka sorularınız varsa www.flixya.com sitesinin sahipleriyle iletişim kurmanızı öneririz.
Lİnke tıkladım ve Bu yazı cıktı
Hesap Ulaşımına İzin Verildi www.flixya.com web sitesine hesabınıza ulaşım hakkı verdiniz.
Herhangi bir sorunuz veya kaygınız varsa lütfen [email protected] adresine e-posta gönderin.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.