İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense hesabınız yoksa, ortak olalım benim var

besar-esad

0
Yasakli Uye
Katılım
7 Ocak 2013
Mesajlar
44
Reaction score
0
Yaklaşık 2 yıl sürdü bir edsense hesabına sahip olabilmem. bu süre zarfında ünlü reklam firmaları ile de çalıştım sadece bir sitenin ortaklık sisteminden 100 tl. kadar gelir elde edebildim. diğer google adsenseye alternatif olabilecek hiçbir reklam şirketinden tek kuruş kazanamadım, Fakat aradan geçen 2 yılda bloglarım 3 milyon defa tıklama görüntüleme aldı ben ise adsense hesabımı yeni alabildim.

Bu konuyu yazmamdaki amaç adsense harici sistemlerden reklam alıp boşuna para kazanmaya çalışıp zaman kaybetmeyin, hatrı sayılır ziyaretçi olan web siteleriniz veya bloglarınız varsa elbetteki para kazqanabilirsiniz. benim adsense hesabımı kullanabiliriz reklam gelirini ise paylaşırız. eğer bloğunuz ziyaret ediliyorsa benimle iletişime geçin size vereceğim adsense reklam kodunu htlmiz içine yerleştirmeniz ortak iş yapmamıza yeterli.

sonrasında sizin siteniz üzerindeki reklam gösterimleri ile kazanılan parada ortağız.
 

besar-esad

0
Yasakli Uye
Katılım
7 Ocak 2013
Mesajlar
44
Reaction score
0
adsense ortaklık

adsense kurallarına uygun olan web siten varsa bu web sitende benim adsense hesabım üzerinden kazanılan reklam gelirleri yarı yarıya paylaşacagız hepsi bu
 

omeryaka

0
Yasakli Uye
Katılım
26 Aralık 2012
Mesajlar
140
Reaction score
0
Konum
izmir Turkey
cvp

adsense üzerinde hesabım üzerinde alt hesap da oluşturup kazançları istatikleri vs. görebilmeniz için özel hesap oluşturailirim
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst