İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense hesap açılmadan reklam yayınlandı.

guney01

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Temmuz 2008
Mesajlar
32
Reaction score
0
İyi aksamlar az önce blogspot sitem için başvuruda bulunduğum sitemde reklamların yayınlandığını gördüm.hemen mesaj kutuma baktım ama kabul edildiğime dair bir msj yoktu. tekrar siteme girdiğimde busefer reklam yoktu genel içerikli reklam vardı.anlayamadım yani. tekrar adsense msj attım boyle boyle oldu diye. sizce ne olur.2 haftadır bekliyorum. blog sitem www.lisanskpss.blogspot.com
 

romsage

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Aralık 2005
Mesajlar
313
Reaction score
0
bakıyorumda çıkmadı bende hiç reklam sadece google ın reklamları çıkıyor.

Adsense de yeniysen araştır " Public Service Ads by Google " diye. Reklam değildir bunlar, Çeşitli konulardaki arama sonuçlarını karşına getirir bir kazancı yoktur. Genelde doğa olaylarını(felaketlerini) felan işleyen konular çıkar.
 

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
20 Mayıs 2007
Mesajlar
6,382
Reaction score
86
Hizmet reklamları çıkıyor şuan eskisi gibi 1-2 hafta içinde onay alınmıyor biraz daha beklemeniz gerekebilir.
 

guney01

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Temmuz 2008
Mesajlar
32
Reaction score
0
hayır arkadaslar hizmet reklamlarının ne oldugunu biliyorum.bendeki reklam siteyede bakarsanız gorursunuz yatay 460+60 mı ne ondan 2 tane reklam yan yanaydı ve türkceydı.birisi iş başvurusu ile ilgiliydı.yani genel hızmet reklamı değildi.bır muddet sonra normal reklam genel hızmet olmus...tekrar adsense mail attım cvp yok hala...vee google analis programımdan haritaya baktım 1 kisi abd den girmiş. acaba anlık kabul edip iptalmi oldu anlamadım.

tekrar soyluyorum genel hızmet ile normal gercek reklamı hangisi biliyorum....
 

guney01

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Temmuz 2008
Mesajlar
32
Reaction score
0
simdi sitemde reklamlar yayınlanmaya başladı ama 1 gundur hala mail gelmedi.yani adsense sayfama giremiyorum blogspotta ekledigim reklam yayınlanıyor.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst