vallahi 2006 'dan beri adsense kullanıyorum ben.. hatta sınırları dahi zorluyorum.. vakti zamanında film sitesi açmıştım.. download resmi, altına google reklamı.(footer kısmına açıklama koymuştum gerçi,sitenin indirme gibi bir işlem yapmadığına-tık oranları düşük olunca da vazgeçmiştim film sitesinden) hiçbirşey olmadı.. şuanda da bir ingilizce sitede, reklamların yanına resim koymaktayım.. yaklaşık 1 yıl olacak aynı şekil devam ediyor. gene ses yok google 'dan.
size kesinlikle yapın, birşey olmaz demiyorum. siz yaparsanız banlanırsınız..
demek ki benim sicilim temiz, sicilim eski.. bunun dışında hileye, hurdaya karışmam kendi yağımda kavrulurum.. ali, veli banlanmıyor da, ben niye banlanıyorum demeniz lazım kendinize..
herkese sorunsuz, bol kazançlar..
not: 2007 yılında tek bir uyarı almıştım.. onu da hak etmiştim zaten.
Ekleme:
kardeş var mı bu konuyla ilgili bir makale, bir link.. adamlarda avukat sürüsü vardır. kaldı ki, ip 'den, tıklamalara, mouse hareketlerine kadar izleyebildiği bir sistemde, hangi adsense yayıncısı kalkıp dava açabilecek google 'a.. ve kazanacak !!
şehir efsanesi gibi geliyor bana, kanıt görmedikçe..
size kesinlikle yapın, birşey olmaz demiyorum. siz yaparsanız banlanırsınız..
demek ki benim sicilim temiz, sicilim eski.. bunun dışında hileye, hurdaya karışmam kendi yağımda kavrulurum.. ali, veli banlanmıyor da, ben niye banlanıyorum demeniz lazım kendinize..
herkese sorunsuz, bol kazançlar..
not: 2007 yılında tek bir uyarı almıştım.. onu da hak etmiştim zaten.
Ekleme:
ABD ve Avrupa'da bir çok dava kaybetti haksız yere kapattığı ve paralarını vermediği adsensezedelere karşı.
kardeş var mı bu konuyla ilgili bir makale, bir link.. adamlarda avukat sürüsü vardır. kaldı ki, ip 'den, tıklamalara, mouse hareketlerine kadar izleyebildiği bir sistemde, hangi adsense yayıncısı kalkıp dava açabilecek google 'a.. ve kazanacak !!
şehir efsanesi gibi geliyor bana, kanıt görmedikçe..