İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense hesapları kapatmaz ! Neden mi ?

reprobate

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben daha anlamadım. kaç kere hesap ban yedim bu nedir ya içerisinde 50 70 usd ... yazık günah ..

aynı isimle açıyorsanız yeni hesaplarınızı kısa vadede kabul edilse bile hesabın sizle bağlantısından şüphelendiği anda google (whois bilgileri , banka hesabı , hesaba girilen pc ip'si gibi) banlanırsınız. O yüzden başka birinin üzerine açın hesabı yoksa emekleriniz boşa gider.

erhana

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
arkadaşlar şu ana kadar googleden parada kazanmadım adsenseyede kendım kayıt ettırmedım
bence arkadaşların kızdıgı nokta banlanma sebeplerinin doğruluğu yanı sen bole bole yapmışsın banladım arakdaş dio adamda hayır ben bole bişi yapmadım banlama dio isyan bu yuzden bence googlenin katı oluşundan kaynaklanıyor önceden uyarı gondermesı lazım bak bole bısey yapmıssın bunu 2 gun içerisinde hallet yoksa banlarım demesı lazım kişi bunu yapmazsa banlayacak tabiki ama önce bi uyar bakalım googlenın yaptıgı yargısız infaz gibi geliyor

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.