google de soyadımı yanlış yazmıştım daha doğrusu tr. karakter ş kullandım, admlara ilk ing. mail attım verdikleri cevap hesabınız 100 doların üstündeyse gönderilecek altındaysa yıl sonunu izleyen 30 gün içinde gönderilecek diye tabii o zaman ayın 27 si falandı neyse hesap dolmuştu tabii admlar benim maili aldılar ve hesabı beklemeye aldılar tıklamalar vs. sayılıyordu ama para göndermiyorlardı, çünkü sotadımın yanlış olduğunu ve bankada zorluk çıkacağını söyledim, sonra adamlar bize yeni email adresi göndereceksin bizde adresine şifre formu vs. gönderceğiz ve şu andaki gösterim vvs. yeni hesabınıza aktarılacak,tabii bana cevap ayın 30 unda geldi,bende yeni adres gönderdim tık yok,10 gün geçti cevap yok,sonra mail geldi bu sorunu tr. dil desteği bölümüne yazın,neyse oraya yazdım 2 gün sonra admlar ne hesabı kapatıp yenisini açtı nede başka birşey,gelen mesajda hesabınızı silmedik sadece soyadınızı değiştirdik,bunun için yeni email adresine ihtiyacımız kalmadı,şu anda hesabınızdaki para ekim ayı itibariyle gönderilecektir,yani siz siz olun erken mail atın ne zaman cevap verecekleri belli olmöuyor bazen 1 gün bazen 10 gün, sanırım mavilim aynı kodu kullanbiliorsun istediğin sitede ,ama zaten tr. googlde yayınlama şartları kurallar vs. yazılı oraya bakarsan daha iyi olur.