Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Adsense için içeriğe bakım ??

A

Amanha

Misafir
Merhabalar Bir site açacağım sitede muzikler onnlnie dinleme felan oalcak ama adsenseye 1 hafta önce üye oldum acaba ben şuan siteye koymak istediklerimi koysam adsense kabuledermi yoksa kandırma amaçlı şarkı sözü felanmı yazayım ? buarada siteye bakarken kendilerimi bakıorlar yoksa robot bağlantımı yolluyorlar ?

henüz onay vermediler beklemedeyim??

L

LaneT CoCuK

Misafir
Bekle Verirler.. Benimki 1 Haftayı Geçmişti.. Sitenin içerigi ile Oynama Bırak google dan Mail Gelene Kadar..

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mp3 içeriğe izin vermiyorlar... ona göre hareket et bence... ve ilerleyen zamandada mp3 olan bi yere kodlarını koyarsan yine banlanma sebebidir...

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Amanha' Alıntı:
Merhabalar Bir site açacağım sitede muzikler onnlnie dinleme felan oalcak ama adsenseye 1 hafta önce üye oldum acaba ben şuan siteye koymak istediklerimi koysam adsense kabuledermi yoksa kandırma amaçlı şarkı sözü felanmı yazayım ? buarada siteye bakarken kendilerimi bakıorlar yoksa robot bağlantımı yolluyorlar ?

henüz onay vermediler beklemedeyim??
sadece mp3 değil telif hakkı olan hiç bir içeriğe adsense izni vermiyorlar.Seninkide yasak bir içerik.Buda banlanma sebebi olacaktır.