İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense için işinden istifa eden oldu mu?

G

GoogleGUY

Misafir
, aranızda Adsense gelirini yeterli görüp işinden istifa eden oldu mu? Merak ettiğim Türkiye'de kendini ya da ailesini geçindirebilecek kadar Adsense geliri olan var mı?

Hoş, sadece Adsense'e bel bağlamak yumurtaları aynı sepete koymaya benziyor ama yurtdışında işini bırakıp tam-zamanlı Adsense için çalışan çok kişi var. Özellikle ücretlerin düşük olduğu bir bilgisayar mühendisinin 500 dolara çalıştığı Hindistan'da bu örneğe daha sık rastlanıyormuş.

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
GoogleGUY' Alıntı:
, aranızda Adsense gelirini yeterli görüp işinden istifa eden oldu mu? Merak ettiğim Türkiye'de kendini ya da ailesini geçindirebilecek kadar Adsense geliri olan var mı?

Hoş, sadece Adsense'e bel bağlamak yumurtaları aynı sepete koymaya benziyor ama yurtdışında işini bırakıp tam-zamanlı Adsense için çalışan çok kişi var. Özellikle ücretlerin düşük olduğu bir bilgisayar mühendisinin 500 dolara çalıştığı Hindistan'da bu örneğe daha sık rastlanıyormuş.

AdSense ile yeterli düzeyde gelir elde edip istifa etmek doğru olmaz bence.

Çünkü işyerinde çalışarak evden çıkmayı, sosyal hayata atılmayı daha uygun buluyorum.

dizayn1st

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
GoogleGUY' Alıntı:
Merak ettiğim Türkiye'de kendini ya da ailesini geçindirebilecek kadar Adsense geliri olan var mı?

fazlaasını kazanan var ;)
ama ilerisi belli olmaz.o yüzden istifa etmek aptallık olur Türkiye gibi bir yerde.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
biraz acayip bir soru oldu bu şimdi ben neden adsenseye guveniğ iş brakayımki google bu ya banlanırsan ayrıca gament arkadaşımız doğru soyluyor sosyal hayat şart

M

Metalirik

Misafir
Para geliyorsa AdSense'den gelmeye devam etsin, işi niye bırakacağım ki fazla para göz mü çıkartıyor :)
Zaten sitede reklama ben mi tıklıyorum ki gelen giden tıklıyordur evde oturup napacam site için, raporlarımı hep takip etcem
Musluk aksın ben işteyken, ne güzel işte, yan gelirim olur

yakese

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
çok çok çok buyuk bir siteye bi kaç saatlığına koymuşdum ama çok şükür bu ne deselerde iş ilişkimizi bozmadı hep orda kalsa köşeydim be :p

HighVoltage

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
güvenmemek lazım. musluktan gelen su heran kesilebilir... ;)

F

fenerli

Misafir
güzel bir atasözümüz var "taşıma su ile değirmen dönmez"

caper

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşım okulda kaydını yarım dönem dondurdu. Eylülden beri gece gündüz çalışıyor ve şimdiden çok iyi paralar kazanmaya başladı. Önümüzdeki dönemde dondurmaya eğlimli. İstifa etmek kadar olmasada cesaret isteyen bir karar.

Özendirici olmak ile ilgili konu açılmıştı, yanlış anlaşılmaması için ekliyorum. Hile yapmadan, alnının teriyle kazanıyor ve diplomasınıda almaya kararlı.

HighVoltage

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Görüyorsunuz işte google nelere kadir.. inşallah bizede iyi bir faydası olacak..

kenan56

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet var

benim başıma geldi ama siz siz olun işinizi birakıp a.q googlesi dir sedosudur bilmemene fln güvenmeyin umut bağlamayın. azı yanan bilir

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Google adsense den is teklifi gelirse isimden isitifa edebilirim. Buda isin baska bir boyutu.

J

jEEpERscREEpERs

Misafir
Siz olayı abartmışsınız, yakında google'ın kızını felanda kaçırırsınız hey allahım...

N

nomak78

Misafir
Türkiyede bu işten aylık 100 bin doların üstünde kazanan biri var
10000 in üstünde kazanan onlarca kişi var
1000 in üstünde kazanan sayısız kişi var.

neden gidip kendini dünyanın en büyük adamı zanneden ve otorite kurma psikozu içindeki bir patronun ağız kokusunu çeksin. zaten bir kaç aylık kazancıyla kendisi patron olur. çok büyürse lemandaki çizgi karakter gibi patronununda şirketini satında alır.

elbette istifa edenler var, dahada artacak istifa edenler.
şu işe emek harcayıp, binli dolarlı çekleri görmeyen adam bir yerde hata yapıyordur. hile yapmadan binlerce dolar kazanmak hiç zor değil. ben daha önce bu forumda yolunu yordamınıda php12.com nickiyle anlatmıştım.

çok değil daha bundan birkaç ay önce bu işten birkaç yüz dolar alırken, şimdi en üstte saydığım kategorideki elemanların arasındayım.100$ ım dolsada alsam diye heycanla beklediğim günleri unutmadığım gibi şimdi bir günde 2000$ kazandığım oldu. hemde hiç hile yapmadan. bir kere para geldimi, sizde reklam bütçenizi ona göre arttırırsınız, kazancınız logaritmik bir biçimde artar. siz bile nasıl olurda bu parayı kazandığınıza şaşrsınız. daha birkaç yıl önce otobüs bileti parası olmayan ve beşiktaştan sarıyere yürüyerek giden adamı, bmw 740'a bindiren yine adsense kazançlarıdır. fazla dert etmeyin. emek verin, emeğiniz karşılıksız kalmaz. kaldı ki tek sponsorda google değil. başka sponsorlarda var. cebiniz biraz para gördüğünde binersiniz bir uçağa gidersiniz abd ye açarsınız bir banka hesabı, ruther tipi bir büroya ortak olursunuz adresinizde olur. yüzlerce sponsoru ondan sonra rahatlıkla kullanabilirsiniz. zaman vermek ve emek harcamak herşeyin ilacı.

fakat işini bırakıp bu işle uğraşan ve bir lamer clickerla saldırdığı için google adsense'den banlanan bazı mağdur ve kaybetmiş arkadaşlarda var. onlarında allah yardımcısı olsun. riski aldılar ve kaybettiler.

H

HoBaa

Misafir
edilir bal gibi edilir.

bir ayda 15 bin dolarlık ödemem işleme alınsın istifa ederim.kendı hayat koşularıma göre tabi.

kadircandemir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
nomak78' Alıntı:
Türkiyede bu işten aylık 100 bin doların üstünde kazanan biri var
10000 in üstünde kazanan onlarca kişi var
1000 in üstünde kazanan sayısız kişi var.

neden gidip kendini dünyanın en büyük adamı zanneden ve otorite kurma psikozu içindeki bir patronun ağız kokusunu çeksin. zaten bir kaç aylık kazancıyla kendisi patron olur. çok büyürse lemandaki çizgi karakter gibi patronununda şirketini satında alır.

elbette istifa edenler var, dahada artacak istifa edenler.
şu işe emek harcayıp, binli dolarlı çekleri görmeyen adam bir yerde hata yapıyordur. hile yapmadan binlerce dolar kazanmak hiç zor değil. ben daha önce bu forumda yolunu yordamınıda php12.com nickiyle anlatmıştım.

çok değil daha bundan birkaç ay önce bu işten birkaç yüz dolar alırken, şimdi en üstte saydığım kategorideki elemanların arasındayım.100$ ım dolsada alsam diye heycanla beklediğim günleri unutmadığım gibi şimdi bir günde 2000$ kazandığım oldu. hemde hiç hile yapmadan. bir kere para geldimi, sizde reklam bütçenizi ona göre arttırırsınız, kazancınız logaritmik bir biçimde artar. siz bile nasıl olurda bu parayı kazandığınıza şaşrsınız. daha birkaç yıl önce otobüs bileti parası olmayan ve beşiktaştan sarıyere yürüyerek giden adamı, bmw 740'a bindiren yine adsense kazançlarıdır. fazla dert etmeyin. emek verin, emeğiniz karşılıksız kalmaz. kaldı ki tek sponsorda google değil. başka sponsorlarda var. cebiniz biraz para gördüğünde binersiniz bir uçağa gidersiniz abd ye açarsınız bir banka hesabı, ruther tipi bir büroya ortak olursunuz adresinizde olur. yüzlerce sponsoru ondan sonra rahatlıkla kullanabilirsiniz. zaman vermek ve emek harcamak herşeyin ilacı.

fakat işini bırakıp bu işle uğraşan ve bir lamer clickerla saldırdığı için google adsense'den banlanan bazı mağdur ve kaybetmiş arkadaşlarda var. onlarında allah yardımcısı olsun. riski aldılar ve kaybettiler.

biraz uçuyorsun gibi geldi bana türkiyede 100.000 dolar aylık adsense kazancı oldukca abartıdır yok olamaz böyle bir kazanc ve eminimki google da ödemez o parayı kesinlikle

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5