Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
adsense için içerik satan yerler var ve ortalama 110 sayfaya sahip 55 siteyi 40 dolar gibi rakamlara satıyorlar, aklıma oldukça yattı ama bilgisi olan var mı? değer mi değmez mi? bir görüşlerinizi alırsam sevinirim.
yok aga belirli bir konuyla ilgili ayrı ayrı içerik , domain hosting falan yok. şimdi satın aldım bakalım ne çıkcak, bilgi olsun diye yazıyorum 20 tane içeriği 9 dolara aldım
dostlar site içeriklerini şimdi aldım , oldukça güzel şimdi iş 10 tane domain almaya geldi, bir de hosting olayı var ama tüm paramı bu işe yatırcam hadi hayırlısı! tavsiyesi olan varsa yazsın
çoğaltılmış içeriklerden sadece kuvvetli olanı ayakta kalır diğerleri iyi kötü silinir cache den, yada telif hakları ile ilgili olarak sıkıntıya girebilirsiniz
40 tane aldığım için fazla geldi biraz 5 tanesini 5 dolara satıyorum. satış bayramdan sonra ilgilenenler özelden msj atsın. örnekleri için www.adsensebuilders.com
Şimdi şöyle daha önceden benzer bir içerik kullandım.Google bu içerikleri fark edip ya sandbox atıyor.Yada hiç değer vermiyor.Büyük bir makale veritabanım vardı ama sitenin günlük ziyaretçisi 2-3 geçmiyordu.Google yaklaşık 10.000 sayfa indexlemişti.Ama dediğim gibi dip sayfalardan yukarıya çıkmana izin vermiyor.Umarım senin içerik çok kişide yokturda iyi hit alırsın.Yoksa boşa gitmiş olur.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.