Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar,Forumda aydinlatici bir link varsa kusura bakmayin arkadaşlar,araştıramadım.
Adsense de kabul edilmek için ne tür bir site önerebilirsiniz en basit yönden,Tavsiye yada taktikleriniz varmı.
tşk ederim
merhabalar,Forumda aydinlatici bir link varsa kusura bakmayin arkadaşlar,araştıramadım.
Adsense de kabul edilmek için ne tür bir site önerebilirsiniz en basit yönden,Tavsiye yada taktikleriniz varmı.
tşk ederim
Merhaba,
Öncelikle sitenizi açarken sırf adsenseden para kazanmak üzerine kurulmuş bir site görünümü olmamalı bu tür siteler genellikle kabul edilmemekte. Haber , eglence , forum gibi siteler cok çabuk kabul ediliyor diye biliyorum. Ekonomi sitesi " forex " Rent car vs gibi içerikler yakalamak için yapacaksanız bunlarda dikkatli olmalısınız.
kendi hobi-ilgi alanlarınıza yönelik (yasal olanlar tabi) faydalı site açın. emin olun ki onaylanacaktır. para kazanmak için site açmaktan ziyade hobi için açın. para zaten otomatikman gelir bundan sonra.. para kazanmak için çöp site açmak mantıklı gelmiyor bana. ben 1 kere o hatayı yaptım ve o sitemden hiç kazanç elde edemedim. ama hobi olarak yaptığım, dolayısıyla özenerek yaptığım sitelerimin getirisi çok daha iyi..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.