İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense ile ilgili bir soru

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Ben mp3 içerikli sitede adsense kullansam siteyi mi banlar, adsense üyeliğini iptal mi eder ?

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
buna kimse bunu banlar diyemezki
birinin hesabını banlarken birinin domaini banlanmıştır seninkinin ne olcağı bilinmez

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eskiden olsa hesabı kapatırlardı ama şu sıralar hesap kapamaktan ziyade siteyi banlıyorlar, siteyi banlama ihtimalleri daha yüksek...

HoST13

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
mesela benim sadece mp3 sitemin domaini banlanmıştı.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Ben mp3 içerikli sitede adsense kullansam siteyi mi banlar, adsense üyeliğini iptal mi eder ?

Sence ben adam öldürsem polis bana ne yapar :D

Eğer adsenseye başvurduğun sitede mp3 yayınlarsan hesabın banlanır(büyük ihtimal) ama adsenseye başvurduğun sitede bişey yoksa başka bi reklamını yayınladığın sitede mp3 varsa hesabın durur siten banlanır(büyük ihtimalle)

Başka bi konuda emeğe saygı için sitemdeki reklamlara tıklayın yoksa hakkımı helal etmem yazmışsın şimdide burda bunu yazıyosun.Hesabının pek hayırlı olacağını sanmıyorum ;)

Ne olursa olsun ya parayı alırım ya banlanırım bişey kaybetmem dersen yanlış yoldasın. Türkiyedeki internet reklamcılığı böyle düşünceler yüzünden gelişemiyor maalesef.

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
eğer öyle bir düşüncem olsa 2 tane siteme zorunlu tıklama koyarım download yaparken köşeyi dönerim :) mp3 e adtech koydum işi sağlama aldım. diğer konuda ben onu espri amaçlı söylemiştim ama yinede tıklamanız beni sevindirdi :d

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.