Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar benim eski adsense hesabım banlandı yeni bir adsense hesabı aldım (seznam) dan şimdi seznamdan aldığım adsense nin mail adresini eski (banlanan) gmail adresi yapsam birşey olur mu?
ben eskiden banlattım bir hesap. blogger bloglar da vardı.o bloglara reklamları falan kolayca koyuyordum tek hesap üzerinden.daha sonra ikinci hesabı da aynı şekilde kullandım ve banlandım.o yüzden eski hesaba ait ne varsa sil hayatından
adres bilgileri il bazında değişince hesap noyu da başka banka yaparsan belki olabilir.denemedim sadece tahmin ediyorum ve bi yerlerde de sanki böyle okudum gibi.
albayrak123,
hocam eğer domainler ya da blogların banlanmadıysa o blogları bloggerden başka hesaba transfer edip kullanabilirsin.o şekilde sorun olmuyor.sadece eski blogger paneli ve eski mail hesaplarını kullanma yeterli.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5