İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense ile Kazanç Bir Sır Değil

beguum

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Nisan 2011
Mesajlar
111
Reaction score
2
Dünyada yüzbinlerce ve Türkiye de binlerce kişinin kullanıp gelir elde ettiği bir sistem var: Google Adsense…

Adsense ile kazanç bir sır değil. Google Adsense ile herkes az veya çok para kazanabiliyor. Üstelik kazandıkları bu paralar Google güvencesiyle her ay sonunda banka hesabına yatırılıyor. İnternetle uğraşan veya web sitesi olan herhangi biri, bu sistemden rahatlıkla para kazanabiliyor.

Adsense Kazançları ise bu sistemden gerçekten çok para kazanmanın yolları üzerine oluşturulmuş bir e-kitaptır. Herkes Google Adsense’den para kazanıyor. Aylık 1000$ , 2000$ hatta çok daha fazlasını kazananlar da var, fakat herkes değil! Adsense Kazançları ile siz de bu azınlığın arasına katılabilirsiniz! Üstelik Adsense Kazançları setine ödeyeceğiniz ücretin dışında KESİNLİKLE hiçbir ek ücret ödemeden!

Bu sistemle para kazanmak için ihtiyacınız olan tek şey Adsense Kazançları kitabını almak ve öğrendiklerinizi uygulamak.

Hiç bir ek ücret ödemenize gerek kalmadan uygulayabileceğiniz ve sürekliliği olan, artan ve kesilmeyen bir kazanç elde etmenizi sağlayacak olan bu harika sete sadece bir defa ücret ödeyerek sahip olabilirsiniz.

Adsense Kazançları %100 kazanç imkanı olan bir sistemin kapılarını ve az bilinenlerini sizlere sunuyor. Herkesin para kazandığı fakat çok azının yüksek gelirler elde ettiği bir sistemde nasıl bu çok kazanan azınlığa katılabileceğinizi öğrenme fırsatı sizin ellerinizde!

http://www.netparakazandikca.com
 

KaLpSiZ_

0
Yasakli Uye
Katılım
8 Kasım 2011
Mesajlar
679
Reaction score
1
Bu tür kitabların yerine %100 Adsense uyumlu site kitabı çıkarsalar %100 konuşuyorum köşe olurlar
 

favoriturk

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Kasım 2011
Mesajlar
169
Reaction score
0
Kitabı satacağına sistemi kendi uygulasa daha çok para kazanacaklar :)
 

asistan

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Kasım 2010
Mesajlar
70
Reaction score
0
Ben bu adsense kazançlarına pek inanmıyorum.Pislik yapmadan bir ayda bu kadar kazanılmaz bana göre..
 

arge

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Ağustos 2010
Mesajlar
50
Reaction score
1
Adsense de pislik yapmak olmaz çakar :D tokatı pisligi sitenin sıralamasında yaparsın :) niche mi diyorlar o tarz kelimelerde pastanın payını kaparsın
ben bir site açtım bir dost kazıgı buna öncü oldu maddi manevi yardımlrım fazla geldiginden ona düzenledigim scripti bir domainle degerlendirdim 9 ay kadar 10$ kazandırdı şimdi ayda 200$ dan fazla gelir getiriyor. sadece biraz seo backlink çalısması sef bile yapmadım.
 

turkteam

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Ocak 2012
Mesajlar
18
Reaction score
0
Kitabı satanlar zaten kendileri kitabı hiç okumamıştır :))) Arkadaştan biliyorum...
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst