İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense Kayıt Sorunu

Mattehus

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Ağustos 2013
Mesajlar
100
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar,

Adsense kullanmak için yaklaşık 1 hafta önce başvurdum.Başvurumdan 1 gün sonra 1. onayı aldığım ve 2.onay aşamasında olduğum bilgisi geldi.Adsense hesabıma girip reklam kodlarını siteye ekledim.3 gün sonra siteye irlanda'dan girişin olduğunu gördüm ve haliyle google olduğunu düşündüm, adsense hesabıma giriş yaptım.Ancak, karşıma tekrar bir başvuru formu geldi.Bende tekrar doldurdum ve yine gönderdim.Birkaç saat sonra tekrar adsense 2.onay aşamasında olduğumu gördüm.Ancak üzerinden 3 gün geçti ve bugün yine İrlanda'dan girişin olduğunu gördüm ve yine adsense hesabıma giriş yaptım.Ancak, ne hikmetse yine başvuru formu ile karşılaştım.Kabul edilmediyse sizce bana neden kabul edilmediğine dair bir mail gelmedi? Şu an ise şöyle birşey yazmakta;

Hesap Etkin Değil
Bu login için bir AdSense hesabı mevcut değil. Başvurunuz henüz inceleme aşamasında. Başvuru tarihinizden sonraki bir hafta içinde başvurunuzu inceleyeceğiz ve size bir e-posta göndereceğiz. AdSense’e katılmaya hak kazandığınızda hesabınıza giriş yapabilecek ve programı kullanmaya başlayabileceksiniz.

Sebebi nedir arkadaşlar? Teşekkür ederim.

Ayrıca sitemizde adsense reklamlarını logo yanı 728x90 alana, 160x600 sağ kayan reklam ve mini manşet altı 300x250 şeklinde ekledim.Sitemizi inceleyip reklamların yerini değiştirmemiz gerekirmi onaylatmak için, yardımcı olursanız sevinirim.

Site adresi: http://gundemhaberler.net/
 

Mattehus

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Ağustos 2013
Mesajlar
100
Reaction score
0
Blogger üzerinden blog açıp 5-10 adet özgün ve birazda kopya içerikle siteyi zenginleştirip başvuracaksınız.Bu sabah ben başvurdum blogger üzerinden 1.onay alındı şimdi 2.onayda daha sonra 2.onayda alınınca reklamlar gösterilecek.Onaylanırsa eğer başka site ekleme hakkınızda doğuyor.Ancak, bildiğim kadarıyla banlanma riski yüksek.
 

parakazanın

0
İyinet Üyesi
Katılım
22 Aralık 2013
Mesajlar
46
Reaction score
0
banlanma riski hepsinde yüksek özgün içerik yayınlarsanız ban sıfıra iner
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst