İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense kazanç oranım birden yükseldi sebepleri nelerdir?

baymen35

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Ocak 2012
Mesajlar
110
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar 7 aylık bir sitem var wordpress kurulu seo teması kullanıyorum sadece özgün içerik yazdıgım 2 aydır adensense kullanmaya karar verdim reklamlarını yayınlamaya başladım site içerigi oyun ile alakalı idi ben site içerigini sadece flim izleme tanıtım içerikli yapmaya başladım yazdıgım makaleleri site oyun ile alakalı iken günlük 2 k tekil hit almaktaydım flim ile ilgili yapınca sitemi bu sayı 10 12 k tekil hit çıktı. Kazançlar adsense den günlük 2 3 dolarken eskiden 4 gündür günlük kazançım 40 50 dolara kadar çıktı ziyaretçiler sadece googleden gelmekte olup organiktir hiç bir teşvikte yoktur.

Burada aklıma takılan soru bir kişi sitede 3 4 defa reklama tıkladıysa ban yermiyim.Bu kazanç yükseliş normal'midir?
 

cybim

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Ocak 2006
Mesajlar
264
Reaction score
1
Konum
Eskişehir
tıklama sayısında artış var mıdır ? muhtelemen hem tıklama artışı hemde iyi para ödeyen reklamverenlere denk gelmiş olmalısınız.

bu arada geçirsiz tıklamalar çok fazla oluyorsa ban yeme olasılığınız artar. adlogger kullanırsanız sürekli reklamlara tıklayan IP adreslerini görebilirsiniz. bu ip lerin sitenize girmesini çeşitli yollarla yasaklamanız mümkün. adlogger öldü artık çalışmıyor diyenlere aldanmayın. bazı fonksiyonları çalışmıyor ama reklamlarınıza tıklayan IP leri size bildiriyor.

kolay gelsin.
 

lesyalinka

0
İyinet Üyesi
Katılım
31 Aralık 2011
Mesajlar
44
Reaction score
0
arkadaşlar acil adsense hesabı almam gerekir.yardım edecek olan var mıdır acaba.varsa pm atabilir mi
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst