İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

adsense kazancim cok düsük!?

yzgulec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
CemYilmaz' Alıntı:
Filtreyi etkin kullanma olayını biraz daha açabilirmisiniz...

kendimden ornek verecek olursam, oncelikle google'in gosterdigi reklamlari takip ettim. bazen oyle alakasiz reklamlar cikiyordu ki (ornegin tup bebek, ladin cicekcilik, limasollu naci yayinlari) hic tiklanmiyorlardi. diger taraftan emoticon ve smiley icerikli reklamlar oldukca fazla tiklaniyordu. ben hic tiklanmayan reklamlari belirleyerek filtreledim.

yalniz dikkatli olmak gerek. ben baslarda yalnizca smiley ve emoticon icerikli reklam almak icin ne var ne yok filtrelemistim. fakat bu sefer de tiklama basina kazancim cok düsütü (zira emoticon ve smiley reklamverenleri tiklama basina cok yüksek ücretler vermiyor.) O yüzden tum reklam adreslerini filtrelemeyin. ama yukarda bahsettigim gibi cok cok alakasiz konular varsa (tup bebek gibi) bunlari filtrelemelisiniz. ben deneye yanila ideal filtreyi olusturdum. reklam gosterimini ve tiklamalari takip ederek ideal filtreyi olusturabilirsiniz siz de.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5