Anadolu' Alıntı:
Sorulma amacı anlamına kavuşmuştur. Ne yaptığımızı bilelim. Kimseye çamur atmak gibi bir amacım olmadı.. Saygılar yoktur.. "iframe hiledir"
hmm tamam anlıyorum şimdi seni ok.
iframe hile değildir. kullanım amacına göre değişir. Bakış açına görede değişir.
bak şimdi google iframe eklemen için bir kutucuk koymuş "Reklam çerçeveli bir sayfada gösterilecek." bunun amacı şudur.
reklamım
iframe veya frame içerisinde gösterilecek yani tam sayfanın içeriğini dikkate al gibi bir seçenek olarak gözüküyor ama çok denedim bunu. o sayfa boş olursa reklam çıkmıyor. yani iframe sayfasına göre değerlendiriyor. bunu anladıktan sonra iframe içerisinde döviz kurlarını gösterirsem ekonomi reklamları gözükür (denemedim). ve google bunu sağlayan ve benim bunu kötüye kullandığımı düşündüğüm en büyük nokta.
otel-hotel.html yaptığımdır

dediğim gibi gizli bir konu değil bir çok kişiye söyledim zaten kullananda var. google buna birşey dememiş gerçi dosyamızın isminede karışması saçmalık olurdu zaten.
burdaki teklike arama yapılırkenki tehlike gibi yani
bedava100 aratıldığında nasıl internette birçok yerde geçtiği halde benim sitemin adresi olduğu için ilk sırada çıkıyor çünkü domain uyumu var. reklamlarda böyle kategorilere ayrıldığı için ve sayfanın ismindende etkilendikleri için bu sonuç çıkıyor ortaya.
bakış açını değiştirip hile değil diyebilirsin ama ne denirse densin kibar hile yani tıklanması için zorlama yok bence google bu yöne eğilmeli zaten sahte tıklamaları yakalayabiliyorsa bizde istediğimiz reklamları çıkarabilmeliyiz bence.
dediğim gibi yakında bu tarz bir sisteme geçerler umarım