evet denemesi için bu forumdaki 1 -2 kişiye ver bu admin olabilir üst düzey yöneticiler olabilir böylece tasarladığın kitabın referansı olur.şuan bu konudaki experleri bu konuda yorum yapmaya davet ediyorum.
ayda 5.000 ytl kazandıran bir yönetimi 30 ytl den satmak altın yumurtlayan tavuğu kesmektir. siz ya çok zekisiniz, yada çok yardımsever
kaç sitenizde ya da hesabınızda dediğiniz sistemi kullanıyorsunuz?
zira tek hesapla yaptığınız hiç bir genelleme vs. sistem için kullanılamaz.
ya da aşağıda dediğiniz önerileri satıyorsanız bunu süsleyerek anlatmaya gerek olmadığını düşünüyorum. zira bunların birçoğunu ya da tamamını bazılarımız biliyor. başlığınızdaki gibi sunmak ne kadar doğru bilemiyorum. bazen forumlardan okuduklarıyla vs. adsense e yeni başlayarak iyi para kazanan arkadaşlar buralarda "en iyi ben bilirim" e geliyorlar. sayfada istatistiklerle ilgili bir bilgi yoktu. ben de sizin gösterdiğiniz dekontlardan daha yükseklerini göstererek "ben olayı çözdüm, yeni bir sistemim var" diyerek satmaya kalkmam herhalde doğru olmaz. ne yapayım sitenin 50k hiti varsa ve kazandırıyorsa mesela! her site kendi şartları içinde değerlendirilir.
son olarak eklemek istediğim ise şu an için adsense sistemi kırılamaz. hile ile vs. para kazanılamaz. bu unutulmamalı.
forumlarda birçok kişiye güvenilmeyeceğini siz de en az benim kadar bilirsiniz.kitabına güveniyorsan 1-2 kişiye ücretsiz ver, onlar da burada faydalı veya faydasız diye yorumlasın. yoksa zor satarsın.
kendi derlediğim bilgilerPeki bu bilgiler bilindik bilgilermi? Yani burdada yazan bilgilermi yoksa senmi buldun yada biyerlerdemi gördün?
güvenilir insanlar da var...forumlarda birçok kişiye güvenilmeyeceğini siz de en az benim kadar bilirsiniz.
Arkadaşlar Konuya bir Nokta Koymanın zamanı geldi.
Adsenseden kazanmak herkesin bildiği gibi google searcta çıkmaya bakar.
ve google search ın algoritması okadar sık değişiyorki siz kitap yazdığınızdan 1 hafta sonra farklı bir yolla sonuçlar gösteriliyuor okadar çok dalgalanma ve okadar çok matematik varki . yabancı forumlarda bizden kat kat dolarlar kazanan abilerimiz bile hala google algoritmasını çözbilmiş değil.
google adsense den kazanma kitabı olmaz....
GOOGLE SEARCH tan hit alma kitabı olur ki onun algoritmasınıda ancak online çözersiniz devamlı değişir. siz kitap yazarsınız sonra bi bakarsınız aaa eskisi gibi dizmiyorda başka bir yolla diziyor siteleri.
bana GOOGLE SEARC kitabı BULUNNNN !
Arkadaşlar Konuya bir Nokta Koymanın zamanı geldi.
Adsenseden kazanmak herkesin bildiği gibi google searcta çıkmaya bakar.
ve google search ın algoritması okadar sık değişiyorki siz kitap yazdığınızdan 1 hafta sonra farklı bir yolla sonuçlar gösteriliyuor okadar çok dalgalanma ve okadar çok matematik varki . yabancı forumlarda bizden kat kat dolarlar kazanan abilerimiz bile hala google algoritmasını çözbilmiş değil.
google adsense den kazanma kitabı olmaz....
GOOGLE SEARCH tan hit alma kitabı olur ki onun algoritmasınıda ancak online çözersiniz devamlı değişir. siz kitap yazarsınız sonra bi bakarsınız aaa eskisi gibi dizmiyorda başka bir yolla diziyor siteleri.
bana GOOGLE SEARC kitabı BULUNNNN !
Adamın sattığı şeyin içeriğini bilmeden böyle ağır eleştirmek ne kadar anlamsız birşey yahu. Belki [geyik]hayatın sırrını[/geyik] veriyor adam, her e-book satan varsayılan dolandırıcı değildir ki. Girişimden soğutmamak lazım insanları. Adsense'le araba aldım diyene ispatla yada git, yalancı bilmemne, e-book satıyorum diyene dolandırıcı iması. ama
dogru soyluyorsun ama dostum söyle bir durum var bu senın yaptıgın olay eger sen yazmıssan yabancı bırınden alıp cevırı yapmadı ısen bır ılktır.Böyle ise tebrikler ama benım bıldıgım kadarıyla b işler söyle yurumekte baslık acılır tanıtım yapılır ve denırkı review icin 2 kişiye 3 kişiye örnek itrade 10+ veya gold uye olmak kaydıyla %50 imdirimli veya bedava diye bir ibare denir bu 2 kişi alır inceler ve yorumlarını burada paylasırlar ve insanlarla bu sekılde garip sorular ve sorunlarla karşılaşmassın busefer bu gerceklesmis ama sana dost tavsıyesı ılerıde buşekilde yaparsan daha fazla verım alır ve daha cok para kazanırsın
byes
Birincisi senin mesajnı görmedim. İkincisi ise sana cevap verme zorunluluğum yok.Üçüncüsü hakkında hiç birşey bilmediğin konuda bu denli kesin bir yargıya nasıl varıyorsun?adama admine ver diyorum konuyu dağıtıp başkasına cevap veriyor.belliki bu kitaptan satabildiği kadar kar yapmak sakın almayın.
soru : bu forum ticaret içinmi var yoksa bilgi paylaşımı içinmi
cevap : her ikisi içinde ama bu konu ticaret kısmında değil o açıdan paylaşım olmalıydı ama ortada paylaşım yok.
Birde şöyle bişi var diyelimki ben yeni bi affiliate sistem buldum ve çok güzel kazandırıyor, kalkıp desemki "ben bu sistemi buldum bana para verin sizede nasıl çalıştığını anlatayım" varmıdır böyle bişi. bence işin doğrusu ya hiç bişi söylemeyeceksin yada paylaşacaksın.
Şimdi diyebilirsinizki emek, iyide bu emek sayılmaz. Sadece tecrübe yanlışmıyım sizce.