İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense login sorunu

yolte

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar şu marmara denizindeki kablonun kopuşundan sonra adsense hesabına login sayfasına hiç ulaşamadım. Açıkçası hesabımı kontrol edemiyorum.

The page cannot be found diyo ve sayfa hiç açılmıyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı acaba?

yolte

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet uzantıyı değiştirmek bazen işe yarıyor ama bazen uzantıyı değiştirsemde giremiyorum. Zaten bu arlar google da bir sorun var sanırım?? Hem google reklamı çıkan sitelerde arasıra eklam çıkmıyor hemde google araç çubuğu sayfaların pagerankını arasıra göstermiyor. Bu gün içinde bir düzelip bir bozuluyor. Bende mi bir sorun var, google da mı yoksa telekomda mı çözemedim walla :confused:

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sorun telekomda yolte, sende yada bızde degıl...
o telekomun allah be.. versin dıyorum baska bırse de dıyemıyorum.

yolte

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet telekomdan olduğu kesin, çünkü üniversitede uydu çıkışlı internet bağlantısı var oradan login olabiliyorum. Ama adsense reklamlarının hiç bir sitede geçici bir süre çıkmamasına hala bir anlam getiremedim.

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yurt dışı bağlantısı bu aralar çok sorunlu. zaten kablo fiberoptik değil bizim nakış ipliği gibi. sürekli kopuyor maşallah

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
evet sanki bilerekmi kopartıyorlar analamdım gitti az hizmet cok para alalım diye.. şer... sizler

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
belkide kablonet adsl'ye gıcıklığından kabloları kesiyordur :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.