Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Adsense müthiş artış

N.Fazıl

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
Uyguluyorum kardeşim...Bu konu başlığı nedeniyle gerçekten google'dan bir banlanma riskim olur mu?

Konuyu açmandan ötürü banlanmazsın. Sitenin adresini vermişsin ve arkadaşlar yardım etmek amacıyla reklamlarına tıklıyorlar ama Google basit bi sistem değil, anlar; banlanırsın.

Bu sistemden arkadaşlarıma bahsettiğimde "hadi yaa, sitenin adresini ver de reklamlarına tıklayalım o zaman" diyorlar. Herkes bu şekilde yardımcı olabileceğini düşünüyor fakat dediğim gibi Google anladığı gibi banlar.

yarinneolacaknet

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
31
Konuyu açmandan ötürü banlanmazsın. Sitenin adresini vermişsin ve arkadaşlar yardım etmek amacıyla reklamlarına tıklıyorlar ama Google basit bi sistem değil, anlar; banlanırsın.

Bu sistemden arkadaşlarıma bahsettiğimde "hadi yaa, sitenin adresini ver de reklamlarına tıklayalım o zaman" diyorlar. Herkes bu şekilde yardımcı olabileceğini düşünüyor fakat dediğim gibi Google anladığı gibi banlar.

Anladım kardeşim.Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim...Ama yinede emeğimle kazanma taraftarıyım.aklıma gelen insanlara yardımcı olabileceğini düşündüğüm konularda elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum yeterki birileri okusun belki bir konudan esinlenip birşeyler üretirler ülkeye bir faydası olur.Benim için yeterli googleda 2 dolarını alsın kına yaksın