Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben tıklamıyorum kimseyede tıklatmıyorum adresi öğrenmesinler diye o dünün kazancıydı.
buda bu günün zaten gelen gece gelir o siteye
4 gösterim 1 tıklama 25,00% 85 $ 0,33 $
içerikle alakalı değil buda başka site
60 6 10% 42 $ 2,80 $
120 20 16,6% 15 $ 2,30 $ gayette adaletli şimdilik tabi. hitleri pek yüksek değil ama ilerde ne olur bilinmez. 6 tıka bugün 2,8 vermiş dün 20 tıka 2,3 vermi dalgalı kur gibi.
yeni bir elektronik sistem icat yani telefon gibi. İçerik düzgün olduğu sürece iyi para kazanmamak elde değil onu biliyorum. Download, video, msn, dizi, film, site tanıtımı, toplist yani belirli bir kategorideki sitelerin veya şirketlerin tanıtımlarının yapıldığı siteler, müzik , arkadaşlık, forum , blog, resim, upload, futbol siteleri ve ne tür olursa olsun yazıları botla yada rss ile çeken sitelerin hiç bir işe yaramadığını 2 yılda öğrendim.
yok hocam voip değil telefonada benzemiyor zaten onu örnek vermek için yazdım 1 tane paylaşım sitesi var diğer konular hep şirket sitelerinde geçiyor 3 tıka 2,11 $ günde 2-3 kişi tıklıyor.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.