yerlide olsa yabancıda olsa haksız kazanç haksız kazançtır.
Sizin verdiğiniz , saçma cevaplara karşılık verip,ekibimizin hizmetini küçültemem.
Google yayıncıları düşünmüyor , biz düşünüyoruz.Reklamlara ben tıklamıyacağım zaten.
250 kişilik bir ekip olarak tıklayacağız.Herkez 1 tık yapacak , yani tıklamalar tamamen legal olacak sitede gezineceğiz.İleri ki günlerde daha ayrıntılı bir şekilde anlatacağım.
O haksız kazanç diyenler ,
1 kişinin kendi rızası karşılığında reklama tıklıyor.Bunun neresi haksız kazanç.Bu hizmeti herkeze verebilmek için bu projemizi sunduk.O haksız kazanç diyenler hayatlarında hiç başkasının reklamına tıklamamışlar mı ? o zaman sizde haksız kazanç yaptınız.
Bu mesajdan sonra , dimağı kucuk olanlar su mesajı yazmasınlar ,eksik dimağını belli etmesin.
''-aaa cevap vermiyeceğim dedi altına cevap vermiş.''
Dip Not : Bu açıklamayı dimağı eksik olanlar için yazılmıştır.
1 kişinin kendi rızası karşılığında reklama tıklıyor.Bunun neresi haksız kazanç.Bu hizmeti herkeze verebilmek için bu projemizi sunduk.O haksız kazanç diyenler hayatlarında hiç başkasının reklamına tıklamamışlar mı ? o zaman sizde haksız kazanç yaptınız.
dimağı eksik olan varsa o da sizlersiniz. 250 kişi+Gökhan bu kadar basit tamam mı? Dimağı gıt insanlar....
Simdi uykulu gozlerle bile yazdigin ilk metinde en az 5 tane anlatim bozuklugu farkediliyor. Boyle sacma post sayisi arttikca buranin da tadi tuzu kalmiyor. Gulmek icin iyi ama. Komik duruma dusmemek icin cocuklarin daha yogun oldugu forumlari tercih edebilirsin. Orada belki inanirlar yazdiklarina. 250 kisilik ekipmis, hile yokmus, ayda 1000 adwords veriyormussun filan. Bu kafaya dogal yollardan mi ulasiyorsunuz bir tur madde kullaniyor musunuz merak ettigim o benim