İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense olmasa bu kadar websitesi olurmuydu?

• Kullanılan toplam oy
    44
  • Anket kapatılmış .

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Theplanet'te dedicated server icin sirada bekliyorum.

E

eternity_voyager

Misafir
Adsense dışında adsl'in bu kadar yaygınlaşması ve hazır portalların ortaya çıkmasıda bir etken..

P

Politie

Misafir
Adsense olmasa bu kadar websitesi olurmuydu? hayir diyorum yani adsense olmasa bu kadar web sitesi olmazdi

bir ip ucu ne kadar cok domainin varsa adsense sayesinde o kadar cok para kazanirsin, bolluk bereketli ve zenginlik icinde yasarsin.

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
adsende için 10 dan fazla site yapdım.Tanıdığım her webmasterde benden aşşağıda kalmadı.
Doğruya doğru azımıza ....dın Adsende

Die

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
olurdu adsensenin var oluş süresi daha ne kadarki ?

U

umurcan

Misafir
olurdu tabi adsense için için site yapan çok kişi tanımıyorum :)

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence bu konunun adsense ile fazla bir alakası yok,adsense'den iyi para kazanabilmmek için ziyaretçi sayının yüksek olması lazım ama birçok site olunca hagi birine yoğunlaşacaksın ve ziyaretçi çekecek içerik hazırlayabileceksin bu önemli bir soru bence?
belki etkisi azda olsa vardır ama tamamen adsense bağlamak doğru olmaz bence.

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
justice' Alıntı:
olurdu adsensenin var oluş süresi daha ne kadarki ?

Web Sitesi açılma yüzdesi bir anda yükselmiş olabilir ama zaten yükselen birşeydi.Zamandan kazanıldı ama kaliteden kazanç olmadı(yine aynı oran yakalandı)

hakanyal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adsense olmasaydı piyasada dublicate site sayısı daha az olurdu. yani hayır

Unutmam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adsense için sitelerin yapıldığı bir gerçek.yoksa zaten bu kadar artış ve bir o kadar da atılma olmazdı

T

türkelit

Misafir
iyinetadmin' Alıntı:
kafa karıştırabilecek bir mesaj olmuş ama çözdüm..
Adsense olmasaydı siteler daha da kaliteli olurdu. (adsense gelirleri için) 5-6 site ile uğraşmak yerine bir site ile uğraşırdım daha kaliteli olurdu ama sadece kalitesi yanıma kar kalırdı..

T

türkelit

Misafir
iyinetadmin' Alıntı:
kafa karıştırabilecek bir mesaj olmuş ama çözdüm..
Adsense olmasaydı siteler daha da kaliteli olurdu. (adsense gelirleri için) 5-6 site ile uğraşmak yerine bir site ile uğraşırdım daha kaliteli olurdu ama sadece kalitesi yanıma kar kalırdı..

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Katiliyorum, adsense yuzunde kalite dustu.
Adsensi ticaret edinen, hatta islerinden ayrilanlar, yeni yeni siteler actilar.
Yeni yeni dedicated serverlar kiralandi.
Bize de sirada beklemek dustu...

F

Flasci

Misafir
Adsense'nin ne karı oldu ?
Türkiye'de ''webmasterlik'' mesleğinin gelişmesini sağladı,sadece evde adsenseyle uğraşan başka hiç bir iş yapmayan ve geçimini bu yolla sağlayan bir sürü tanıdığım var...
Adsense'nin zararı ne oldu ?
Belki genç arkadaşlar bilmeyebilirler fakat eğer bu işi uzun süredir yapanlar varsa bilirler eskiden netten para kazanma işine sadece ''ek gelir'' gözü ile bakılırdı fakat şu an iş iyice abartıldı adsenseden günde yüzlerce dolar kazanan ,üstelikte 1000-2000 tekille Mesothelioma'ya Forex'e pop-up açan webmaster kesimi adsenseden atıldıktan sonra kendini büyük bir boşlukta hissetti,şu an Google eskisi kadar para dağıtmadığından dolayı bu fırtına biraz dinmiş gibi gözüküyor çünkü Adsense'den tık başı 1-2 $ alan webmasterler başka sposnorlardan tık başı aldıkları 0.01 $ pek hoşuna gitmiyor....

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.