İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

adsense onay almanız için tavsiye ediyoruz

HeroTürk

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
26 Mayıs 2010
Mesajlar
53
Reaction score
0
Konum
İstanbul /Esenyurt
eb sitesi olan arkadaşlarımızın en büyük sıkıntılarından birisi para kazanma programı olan Google adsense onay alamama sorunudur. Sık eleyip ince dokuyan Google sitelere onay verirken bir çok kriterlere dikkat ediyor ve hangi konulara dikkat ettiği tam olarak bilinmemektedir.

Çoğu webmaster kullanıcıları Adsense onay almak için elinden geleni yapıyor ve sonrasında para kazanmak için hilelere başvuruyor yada Google adsense politikalarını ihlal eden konular yazmaya, sahte tıklamalar yapmak ve kullanıcıları teşvik ederek zorlamaya çalışmaktadırlar. Milyar dolarlık sistemi yöneten Google bu tip düzenbazlık işlerni fark etmekte asla zorlanmamaktadı. Veee sonrasında BAN BAN BAN gelir tüm emekleriniz çöpe gider. Gerekli uyarılarımızı yaptıktan sonra yinede Google Adsense onay alamayan kişiler için bir ka önerilerimizi verelim.

adsense site inceleme talebi gönderebilirsiniz.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst