İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense PIN Kodu Gelen varmi?

GuLSehri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
AdSense yayıncıların hesaplarını korumak amacıyla başvurunuz sırasında belirlemiş olduğunuz posta adresine bir PIN kodu göndermiş bulunuyoruz. Size ödemelerinizi gönderebilmemiz için bu PIN'i girmeniz gereklidir. Hesabınız etkindir ve PIN kodunuzu girmeden önce de reklamları gösterip kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Eğer PIN kodunuzu 2 hafta içinde almadıysanız, PIN'inizin tekrar gönderilmesini isteyebilirsiniz. PIN kodunuzu girmek için ya da yeni bir PIN istemek için buraya tıklayın.
----------------------------
boyle bir mesaj vermisler adsense login oldugumda ilk bu msg cikiyor.sanirim gelecek pin kodunu onaylatana kadarda gosterecek?
PIN kodu gelen kimse varmi bana biraz aciklama yapabilirmi acaba bu neden sadece bana gelmis.kime sorsam ne pin kodu diyor da:))

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
yok bende oyle bişi japonyaya özgü bir şey olmasin bu ee teknolojilerine layık :) yok abi login oldum walla sormadi bişi

W

www_sozluk_net

Misafir
banada geldi arkadasim. bende postanin gelmesini bekliyorum. bazi ulkelerde heralde boyle yapiyorlar. bende adres olarak almanya gosterdigim icin yaptilar. baska bir hesabim turkiyeye onda istemediler henuz.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
yok banada gelemdi bende ödemeler onayalnasada cekelr gelse ya cd-rw + hdd alıcam pc yeni.. :pP

GuLSehri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google ozel posta ile PIN kodunu yolladi,girdim artik o uyari yazisini gostermiyor..

O

onder

Misafir
bugun onaylandım, gelen mailde pin kodu göndereceğiz filan diyordu, bana kalırsa bu bir adres doğrulama olayı, parayı geri alma durumları varya onunla alakalı diye düşünüyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.