İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense reklam problem

aytach

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Aralık 2009
Mesajlar
2
Reaction score
0
Iyi gunler,adsense ile ilgili bir sorunum var.Ilk sitemde aldigim bir adsense hesabim vardi yeni actigim sitede o hesabi kullanmaya karar verdim.Fakat reklamlar yeni aldigim domainimde nedense gorunmuyor,problemin kodlari eklememde olucagini dusundum bir hata bulamadim.Sonra ayni scripti bedava host+domain veren bir sitede kurdum deneme amacli olarak,ayni kodlar orada gozuktu :).Adsenseye yardim etmeleri icin birkac mail gonderdim onlarda bana kopyala yapistir mesajlar gonderdi hic te yardimci olmadilar!Mesajlarimda dedimki domainimin banli olma gibi bir durumu varmi cunku daha oncede kullanilmis,fakat buna cevap alamadim kodlarda hatam oldugunu soylediler.Su anda adhood'dan reklam aldim ve onlar gorunuyor.

Sizlerin dusuncesi nelerdir acaba?Reklamlarin gorunmesi icin ne yapmaliyim?Problem domainimde mi acaba ?Yoksa bendemi? :D
 
T

trgy

Misafir
Domainini gönderir misin ? Sanırım domain ile alakalı bir sorun. Çünkü başıma gelmişti hatta örnek vererek söyliyeyim.

Bir adet sitem mevcuttu ve o sitemin eski konuları indexliydi. Daha sonra ben siteye 20 tane falan yeni konu ekledim ve hiçbiri index almadı. İndex almayan konularda adsense reklamları çıkmıyordu, indexlilerde ise çıkıyordu.

Daha sonra baktım ki site sandbox'a girmiş. :)
 
T

trgy

Misafir
www.filmizleriz.biz sitemin adresi sandbox tan falana anlamam ama benimkide ilk aldigimda google'de indexliydi daha onceden birkac sayfasi


Hocam siteyi çözebilmek için 4 döndüm. Reklamı nereye koyduğunuzu bile anlamadım. Ayrıca Full film sitelerinde adsense kullanımı yasak zaten. Çok fazla javascript kodu kullanmışsınız ondan da olabilir. İçeriğe gelmeden önce olan javascript kodundan dolayı çalışmıyor olabilir.

Site baştan aşağı temizlenmeli zaten.
 

aytach

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Aralık 2009
Mesajlar
2
Reaction score
0
Su anda adsense kodu yok zaten gozukmediginden cikardim
 

aytach

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Aralık 2009
Mesajlar
2
Reaction score
0
Tamam o bulduklarin scriptin kendisinden olanlardi,dikkat edersen kodlarin alinma tarihi 2008 den ben siteyi 18/11/09 actim.Ama onlar bile gozukmuyo iste domainde var heralde bi problem free host larda gorunmustu.Ama yinede ilgilendigin icin tessekurler,adsense'siz kaldik gittik :)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst