İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense reklam takip scripti

wasGer

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Şubat 2005
Mesajlar
518
Reaction score
0
Konum
Avrupa İstanbul
onları bilmiyorum ama 'HOWDY' adında bir script varmış, tıklamaları takip edebiliyorsun. google'de şansınız dene sanırsam arasam bile sabit diskimde bulabilirim hmmm..
 
T

The_Best

Misafir
adsense click diye google'de aratırsanız bu programlara bol miktarda rast geliyorsunuz piyasada üç dört tane php script var bu konu üzerine.
 

serki

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Ocak 2005
Mesajlar
200
Reaction score
0
"adsense click" diye aratınca kayıt isteyen scriptler geliyor. bedava olan bir tek benim yukarıda yazdığım sanırım. Ancak "go to" satırından dolayı çalışmıyor. "adresine git" yapıp substr(13) yaptım ama yemedi. Sizin kullandığınız ve çalışan script varsa adresini verirseniz sevinirim.
 
E

erotikbul

Misafir
ben yasal olmadığını değil aksine kullanmanın her ihtimale karşı akıllılık olduğunu duydum birkaç yabancı webmasterdan.
 

serki

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Ocak 2005
Mesajlar
200
Reaction score
0
kurallara aykırı değil

bu tip script kullanmak kurallara aykırı değil kesinlikle. https://www.google.com/adsense/localized-terms bakarsanız alakalı madde 7. olan ve orada da sadece bu tıklama oranı bilgilerini başkalarıyla paylaşamazsınız diyor. Yani sizin buraya yapıştırdığınız gibi herhangi bir gün olan istatistikleri forumlarda vb. yazmak yasak. Ancak kendi kullanımız için herhangibir şekilde takip etmek tamamen uygun.
 

zahmaci

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Ekim 2003
Mesajlar
549
Reaction score
0
Konum
Antalya
http://www.monetizers.com/php-click-tracker.php dan indirebileceğiniz ya da http://www.webmasterworld.com/forum89/1788-7-30.htm da tartışılan scripti türkçe reklamlar için çalışır hale getirmeyi başarabilen var mı?? Varsa adres ya da kodu alabilir miyim

Hocam ben bir ara türkçe reklamlar için modifiye etmiştim ama sonra kullanmadım,
eğer bulabilirsem gönderirim ama söz de vermek istemiyorum...

hatırladığım kadarıyla status bardaki yazıdan substr ile alıyodu url yi (gidilen url)

ama bu firefox da çalışmıyodu, şimdi IE7 ile baktım status barda yine gorunmuyo (google reklamları iframe içinde görünüyor ya)

yani substr mantığı ile çözülmez olay sanırım.

onun yerine javascript ile tüm çıkış urllerini (body tagına eklenmiş bir onload eventi ile ) alıp kaydedilebilir. ama Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok sanırım diğer arkadaşların verdiği script adlarını denemek daha iyi bir sonuç verir kanısındayım..

İyi çalışmalar
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst