Adsense reklaminin diger sitelere konmasi

U

ulukislali

Misafir
Gecenlerde burada sponsorluk üzerine tartisilmisti.
Ücretsiz web alani veren siteler varsa, Almanya'dan bir uygulamayi yazayim size. Web alani verdiginiz siteye kendi google reklaminizi koyuyorsunuz. Kisi sizden ücretsiz alan kullanmis oluyor, siz de google üzerinden paranizi kazaniyorsunuz. Cocuklar icin ücretsiz web alani ararken, gözüme carpti bu uygulama. Aldigimiz site´nin üzerine Google reklami yerlestirilmisti ve cikarilamiyordu.
Biz almaktan vazgectik ama fena bir uygulama degil yapmak isteyenler icin duyurulur..
Selamlar.
......................................... www.berin.de

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bunu yapmak için sanırım google ile anlaşma yapmak gerekiyor.

U

ulukislali

Misafir
Orasini bilemiyorum, adamlarin özel bir anlasmasi var mi? Genelde deniyor ya google reklamini, google prensiplerine ters olmayan her sitenize koyabilirsiniz diye, o mantikla izin belki gerekmeyebilir. Sanirim o konuda Google'dan bilgi alabilirsiniz.

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet google reklamlarını her yere koyabiliyorsunuz.

Ama sanırım bu forumdaydı, lycos'un banner koymasıyla ilgili. Googleden özel izinden filan bahsedilmişti. O yüzden böyle dedim. Tam olarak ben de bilmiyorum ama google'ye mail atıp soracağım.

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
ewt böyle sitelerde reklam yayınlama istiyorsanız adsense premium a geçmeniz lazım. Tek şart ise aylık 5 milyon arama veya 10 milyon içerik sayfası gösterimi sahibi olmanız. Eğer kabul edilirseniz daha esnek ve size özel reklamlar kullanabiliyorsunuz.
Adresi: http://services.google.com/ads_inquiry/ct?hl=tr

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim bir iki arkadasim var onlar bedava alan veriyor, adsenside o sitelere yerlestiriyor. Bir taneside bedava phpbb forum olusturiyor ayri subdomainlere, uyelerine veriyor hepsine adsense yelestirdi. Bir sorun yok yani. Ama cok dikkatli olmak lazim. Alan verilen biri adsense kurallarina aykiri (gibi) bir site yapip adsense hesabinin iptaline yol acabilir. SIKI takip etmek lazim.
lycos un durumu farkli. Google ile lycos ozel anlasma yapmis cunku lycos internetin buyuklerinden. Yani lycos cok avantacli. Lycos google basvurmamisdir, google lycos a basvurmustur bizim programimizi kullan diye sana sunlari sunlari verecegiz diye, vede cok iyi sartlar altinda lycos adsense yi kullaniyorur (tilama fiyat oranlari filan).

Moderatör tarafında düzenlendi:

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim bir arkadaşım da bu şekilde bir hizmet veriyor. Kendisine sorarım özel izin almış mı diye. Lycos durumunda da muhtemelen dediğiniz gibi olmuştur ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5