İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense reklamlarım neden görünmüyor

Swan

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Nisan 2009
Mesajlar
152
Reaction score
3
Konum
Manisa-Trabzon
Reklamınızı her yerde aramanıza rağmen göremiyor musunuz? Bir Arama Ağı reklamınız varsa, Arama Ağı Reklamınızı Reklam Önizleme ve Teşhis Aracı ile bulabilirsiniz. Bu araç, tıklama oranının düşmesine neden olacak şekilde gösterimlerinizi etkilemeden Arama Ağı reklamınızın yayında olup olmadığını anlamanıza yardımcı olabilir. Reklamlarınızın durumuyla ilgili daha fazla bilgi görmek için reklamların yanında bulunan Reklamlarsekmesindeki "Durum" sütunundaki konuşma balonunun üzerine gelebilirsiniz. Reklamınız gösterilmiyorsa araç size bunun nedenini bildirir ve reklamlarınızın yayınlanmasını sağlamanıza yardımcı olacak ipuçları verir.
Sorun devam ediyorsa, aşağıdan durumunuza en uygun olan düğmeyi tıklayın. Reklamınızı görememenizin olası nedenleri ile sorun giderme adımlarını gösteren bir liste göreceksiniz.
Aşağıda sorununuzu seçin:Kısa bir süre önce bir reklam oluşturdum, ancak yayınlanıp yayınlanmadığını bilmiyorum.Reklamımı daha önce görmüştüm, ancak şimdi göremiyorum.Veriler hesabımda gösterildiği için reklamımın yayınlandığını biliyorum, ancak reklamı göremiyorum.Reklamımı mobil cihazlarda göremiyorum.Görüntülü reklamımı, Google Görüntülü Reklam Ağı sitelerinin hiçbirinde göremiyorum.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

VoLKyY

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Ocak 2007
Mesajlar
0
Reaction score
0
Konum
Bekleyiş
hayırlı satışlar, webloader7 hakkında pek fazla bilgim yok. şimdi bu botları aldıgımızda, diyelimki 20 tane botlu seçeneği aldık.

bu bizim sitemize otomatik filmleri mi ekliyor? işleyişi tam olarak nedir? bilgi verebilirmisiniz. teşekkürler.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst