Adsense zaten banlamak için bahane arıyor. Her zaman söylüyorum, adsense kullanmayın mecbur kalmadıkça, diğer alternatifleri deneyin..
Aylık 20-30 TL kazanmak için değmez adsense kullanmaya, banlanma riskini almaya. Ekmeklerine yağ sürmeyin o çıkarcı hıyarların...
adsense boş helede türkiyede zor o sistemden gelir elde etmek
aynen doğru diyorsun ay sonu belli olur herhalde ban işi
Ekleme: ama legal olmayan bir iş yapmadım ki gelen tıklıyor ne yapabilirim ?
Diğerlerinin yılda getirdiğini, adsense ayda getiriyor. Acaba hangi alternatif ile kazanıyorsunuz arkadaşlar, bazılarını denedim. Adhood ve gg başvurum onaylanmadı henüz.
adtech hiç tıklanmıyor, sadece kendi reklamları çıkıyor, reklamstore var, ordada google kadar seçenek yok o yüzden pek tık alamadım.
bazı arkadaşlar facebook sayfalarından sohbetten doğru arkadaşlarına siteye girip tıklamalarını istiyorlar çoğu da tıkıyo google bunu farkedebilir mi sorun olur mu ?
akahaita çok gizemli konuşmaya başladın.
Diyosun
Nerde büyük denizler, okyanuslar falan. Sen söyle biz iyinet olarak oradayız hep beraber
Arkadaşlar cinsel sağlık ürünlerinin splash, pop up reklamları almak bana site kirletmek gibi geliyor, kendi sitelerimde karşıyım şahsen.
Onları kastedmedim zaten, ben de karşıyım. Ve bu tip reklamları alanları kınıyorum, gerçekten kirlilik.. lmadı: