Birbirimizi kollamak, birbirimizin açıklarını yanlışlarını düzelterek, Google'a hesaplarımızı kapatması için fırsat vermeyerek, iyi kazandıran reklam plasman/pazarlama tekniklerini paylaşarak olur.
Bütün forumlarda sayısız kere yazılıp çizildi bu konu ama, hile yapmak gerçekten akıllıca değil. Fazla ziyaretçisi olmayan site, hile yapsa da zaten fazla para kazanamaz. Yüksek hiti olan siteler ise üç aşağı beş yukarı, her durumda para kazanır.
Adsense'i en başından beri kurallara uygun kullanıp uzun süre içinde deli gibi para kazanan siteler var, daha da kazanmaya devam edecekler. Forumlardan tanıdığım, utanmadan "İt ürür kervan yürür, süper hile yapıyorum ayda şu kadar kazanıyorum" diye arsızlık yapan yüzsüz yeni yetmeler vardı bir ara.
Bakıyorum hepsi Adsense'den atılmış, avuçlarını yalıyorlar şimdi. Adam gibi devam etselerdi hala iyi para kazanıyor olacaklardı. Şimdi akıllı adam işi mi bu?
Google milleti şutlayacak yer arıyor zaten, şahsen ben de heriflere açık vermemek için her türlü hatayı düzeltiyorum. Hiç hile yok ve bu ay sonu itibariyle ödenecek kazancım dört rakamlı bir sayı, ve daha da çook kazanırım böyle, çünkü hile hurda vs.yok
Neyse, sonuçta bu bir seçim meselesi. İsteyen hile yapsın, şikayet edilse de edilmese de, en fazla birkaç ay içinde hesabı elinde patlar.