İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

adsense sitemi onaylarmı

Rynez

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Şubat 2016
Mesajlar
98
Reaction score
0
Merhaba,
siteniz 1 ay önce açılmış ben 1-2 ay daha beklemenizi tavsiye ederim hitiniz artsın sonrasında kabul edilirsiniz diye tahmin ediyorum.
İyi çalışmalar dilerim.
 

beyuzman

0
Onaylı Üye
Katılım
24 Şubat 2016
Mesajlar
458
Reaction score
16
Konum
ŞANIURFA
merhabalar benim sitemde bir göz atarmısnız adsende onay vermedi 3 defadır başvuru yapıyorum 1 ay olmadı açılalı şuanan kadar 18 000 kişi gelmiş izlenme 54200 izlenme var ancak adsesnsenin bana gönderdiği son durum bu

Karşılama e-postamızda belirttiğimiz gibi, AdSense kodunu sitelerinize yerleştirmenizin ardından AdSense başvurunuz üzerinde ikinci bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Bu incelemenin sonucunda, aşağıda belirtilen ihlaller nedeniyle hesabınızı onaylamadık:
Başvurunuz, aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil: Siteniz Google AdSense program politikaları veya Web Yöneticisi Kalite yönergeleri ile uyumlu olmadığı için, şu anda AdSense başvurunuzu onaylayamıyoruz. Hedefimiz, reklamverenlerimize zengin ve anlamlı içerik sağlayıp, organik trafik alan ve kullanıcılarımıza da iyi hedeflenmiş reklamlar göstermemize olanak veren siteler sunmaktır. Şu anda sitenizin bu ölçütleri karşılamadığını düşünüyoruz.

Aşağıda sitenizde kullanıcı deneyimini iyileştirmenize ve AdSense ölçütlerine uymanıza yardımcı olacak bazı öneriler verilmiştir: sitem www.davetsizhayat.com

Google reklamları gösteren sitelerin kullanıcılara yüksek bir değer sunması önemlidir. Bir yayıncı olarak, kullanıcılara sitenizi ziyaret etmek için bir neden sunan, benzersiz ve alakalı içerik sağlamalısınız.
Otomatik olarak oluşturulmuş sayfalara veya çok az orijinal içerik barındıran ya da hiç orijinal içerik barındırmayan sayfalara reklam yerleştirmeyin.
Siteniz, anlaşılır bir gezinme sistemi ve genel düzen sunarak iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamalıdır. Kullanıcılar, sayfalarınız arasında tıklama yoluyla kolayca gezinebilmeli ve aradıkları bilgileri bulabilmelidir.

ne yapmamı önerirsiniz gerçektende bazı yazılarda reklamlar vardı onları kaldırdım ancak admatic rekalmstore reklambux gibi sitelrdende reklam alıyorum ne yapmalıym
 

hepmaster

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Ekim 2014
Mesajlar
108
Reaction score
0
BURADA Yer alan şartları yerine getirince başvurursan olumlu bi netice alırsın
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst