İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

adsense soy isimdeki tr karakter sorunu

N

nFnK

Misafir
Soy ismimde ö harfi var ve çekibozdurmada yada takas da sorun yaşarmıyım bilmediğim icin adsense ye mail yolladım söyle bir cvp verdiler :

Citibank tarafından işlenilen çekler 'Ö' harfini desteklemiyor ve şimdilik 'Oe'
olarak değiştiriyor. Bankaların kurallar farklılık gösterdiği için sizin
sorunuza fazla bilgı veremiyoruz. Daha fazla bilgi için bu bankalara görüşmenizi
tavsiye ederiz.

Acaba soy isminde bu şekilde tr karakter değişmesi varken banka size zorluk çıkardı mı?

TReX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
büyük ihtimalle bozdurursun ama google'a Ö nün O şeklinde değişmesi içinde mail at istersen çoğu bankada sorun oluyor.

N

nFnK

Misafir
O son ihtimal bence cunku o şekilde de direk soy isim değişebilir. En iyisi bankayı arayayım :)
bu arada yeni uye olup da pin girmeden panelinde eft seçeneği olan var mı yada yeni uye oluppin geldikden sonra eft seceneği çıkan var mı ?

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
forumda bu şekilde olan çeklerin sorunsuz bozdurulduğunu okumuştum. try istediysen hiç düşünme zaten, citibank alışmıştır bu tür sorunlara..

yzgulec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim soyadımda da Ü var onu da UE yapıyorlar ve ben sorunsuz bozdurdum çeki. Ancak daha sonra her ihtimale karşı AdSense'e mesaj atarak soyismimdeki Ü'yü U olarak değiştirmelerini istedim.

masques

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bende ç y c olarak yazdım ve hep böyle bozduruyorum ö yazıp oe olarak çek almaktansa böyle daha garanti

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
mail atarsın düzeltiyorlar

AdSense hesabımdaki alacaklı İsmimde türkçe karekter oldugu için "ü"
kullanıyorum ama çekte isimde sorun cıkartıyor "ü" yerine "ue" oluyor
ben XXXXX XXXXX Yerine "xxxxxx xxxxxx" kullanmak istiyorum bu degişikliğin yapılmasını istiyorum

şeklind email aatrsan düzeltirler xxx simini yaz [email protected]

Romantlk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
nFnK' Alıntı:
Soy ismimde ö harfi var ve çekibozdurmada yada takas da sorun yaşarmıyım bilmediğim icin adsense ye mail yolladım söyle bir cvp verdiler :

Citibank tarafından işlenilen çekler 'Ö' harfini desteklemiyor ve şimdilik 'Oe'
olarak değiştiriyor. Bankaların kurallar farklılık gösterdiği için sizin
sorunuza fazla bilgı veremiyoruz. Daha fazla bilgi için bu bankalara görüşmenizi
tavsiye ederiz.

Acaba soy isminde bu şekilde tr karakter değişmesi varken banka size zorluk çıkardı mı?

çekte hiç bi sorun yaşamazsın yeterki adres bilgilerin dogru olsun.
aynı şey benimde başıma geldi.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.