astraler' Alıntı:Elbette silence, bendeki bir site haric tum siteler yabacı içerik zaten.Bendeki sayfa gosterimi 1500 - 1700 kazanılan gunluk 30 - 45 usd , nasıl mı gelin anlatayım..
Isteyene, bu konuda, uygun ucrete danışmanlık verilir..
işte bu sorunun cevabını hile-şike yapmayıpta vermeyenini görmedim.Ovetto' Alıntı:eg-zotika, web site adresini yazarmısın?
Aforizmalar' Alıntı:1.site ingilizce olacak,
2.sonra google'da :
top 100 paying keywords yazın
3.çıkacak sitelerde listeler var , mesela şu anda dünyada en fazla (click başı) para ödeyen firmalar kanser ilaçları üreten ya da sata firmalar. bu listelerde bu kelimeleri bulabilirsiniz.
4.sonra bu kelimelerden biri üzerine bir site inşaa edin. sedece içerik olsun kolpalık olmasın başka konu olmasın. sadece kanser. doldurun doldurun.
5.sitenizi tanıtarak ( o rası da size kalmış ) ziyaretçi çekin.
sonra da istatistiklerinizi izleyin.
işte böyle sitelere made for adsense deniyor.
bunu yapabilirsiniz. ama çok süper bir site yapmanız gerekir. çok zaman harcamalısınız.
ayrıca internette biraz gezinen , doğru kelimeleri bulan kişiler bu bilgilere para ödemeden de sahip olabilirler.
iyi çalışmalar.
işte bu sorunun cevabını hile-şike yapmayıpta vermeyenini görmedim.
bence ya anasayfa kitlendiğini yada değişik hileli yöntemler yapıdığını gizlemek istiyor.
bu söylemediği için benim fikrim tamamen
ama normal yollarla bişey yapanların hepsi çekinmeden söylüyor
eg-zotika' Alıntı:whitekey öncelikle kendine ve ithamına dikkat etmeni öneriyorum.
emin ol ben ne sizin gibi dandik beleş işe yaramaz türk siteleri ile uğraşmıyorum. Ve bu forumda da hiçbir adresimi vermeyeceğim isteyen ne derse desin.