İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

adsense 'te mp3 yasak mı?

S

Sorusor.ORG

Misafir
ya arkadaşlar tam olarak hatırlamıyorum ama adsense 'te mp3 yasakmıydı. ya da rapidshare'e gönderdiğim mp3 lerin linklerini siteme eklesem üyeliğim iptal edilir mi?
 

OnurSQL

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Mart 2005
Mesajlar
2,025
Reaction score
1
Konum
ankara
benim tüm sitelerim mp3 içerikli neredeyse hepsine koydum 5 gün oldu ses seda falan yokda atılmaktan korkuyorum:)
 
M

M@latyæsporlu

Misafir
yav doğrudur ama koyun derim yüz tane mp3 sitesi var adsense rekalmı kullanan hemde aylardır bişey olmaz googlea irdelemez çünkü o genel kurallar abdyi bağlar avrupayı bağlar Türkiye'ye sökmez , çünkü burda telif yasası yok herhangi bi yasal yaptırım yok :p aslında google için yasak ama bence görmezden gelip elindeki yeşilkart çiçek böcek inek reklamlarını çıkarıyor... ben bu forumda bizzat mp3 sitesinde kullandım diye atılan kimse görmedim..

bu tip şeylere fazla takılmamak gerek ona bakarsanız daha uymadığımız uyamadığımız bir sürü adsense kuralı var

Siteniz kırık linkler içermemeli ve çalışır, kolay gezilebilir durumda olmalıdır.

Siteler destek isteklerini ve kullanıcıların arzuları yanıtlamalıdır.


bunlarda yasak o zaman diyelimki biri sizinle iletişime geçmek istedi ulaşamadı adsenseden atılacak mı ? şimdi diyeceksiniz ki bununla mp3 birmi ? evet bir çünkü burası Türkiye :p
 
G

Gencadam

Misafir
Mp3 sitelerinde yabancı albümler de var. Türkiye olsun, dünyanın başka bir yeri olsun, bu yabancı sanatçı şikayette bulundu mu Google sorumlu olur. Bir şikayet olup da Google harekete geçene kadar engellemez. Ama bu atılmazsın anlamına da gelmez. Bunu nson uelbet ceza almaktır. Bu süreci uzayabildiği kadar uzar, şansına da yarın bile ceza yiyebilirsin. Kullanan siteler var doğru, hem de yabancı siteler bile var. Arkadaşı "yap, et" diye yönlendirek yerine ona iyisini-kötüsünü söylemeli de kararı kendisine bırkamalı.
 

nebula

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Nisan 2005
Mesajlar
68
Reaction score
0
Konum
Fizan
Kısa vadeli düşünüyorsanız koyabilirsiniz. Uzun zamanlı adsense ile çalışmak istiyorsanız bence çok büyük risk.

Hayat bir risktir diyorsanız karar sizin :)
 

komsunet

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Aralık 2004
Mesajlar
403
Reaction score
0
bence mp3 siteleri bigün sedoya domainlerini yonlendirsen diğer günde yeniden yayın yaparak adsenseyede ihtiyac duymassınız bence :) benim öyle mp3 alanım olsa ben öyle yaparım nede olsa google hit yolluyor Tavsiye Ederim.

iyi çalışmalar
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst