İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense - Telif Hakkı Korunan İçerik?

bilgisepetim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar.
Uzun zamandır adsense başvuruyorum ama ilk defa telif hakkı nedeni ile geri çevrildim. fakat sitemde ne program ve ne de film anlamadım telif haklı içerik hangisi. Telif hakkı korunan içerik statüsüne hangi içerikler giriyor başka yardımcı olabilecek var mı? Ya da sitemde hangi içerik telif hakkı korunan içerik.

Sayın Kullanıcımız,

Google AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Başvurunuzu inceledik, ancak maalesef şu an için AdSense başvurunuzu kabul edemiyoruz.

Başvurunuz, aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir.

Sorunlar:
- Telif hakkıyla korunan materyal
- Site, Google politikalarıyla uyumlu değil

Sitemde bulunan telifli içeriği nasıl bulurum?

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
bilgisepetim ile mi başvurmuştunuz

serkantkar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Eger bilgisepetim.com ise direkt sorunu soyleyeyim. Siteye giriyorum dakika bir varan bir. Hristiyanlara, Yahudilere, yilbasina ve Noel Baba'ya hakaret niteligi tasiyan makale geliyor.

http://www.bilgisepetim.com/yilbasi-hakkinda-hatirlatma/

Ne diyor Adsense yonergesi icerik ihlalleri konusunda:
* Irkçı hoşgörüsüzlükle ilişkili veya herhangi bir şahıs, grup veya kuruluş aleyhinde propaganda niteliğindeki içerik yayinlamak.

Pardon ama hocam adamlarin dinlerine orf ve adetlerine bir kufur etmediginiz kalmis bir de tutup Google Adsense hadi kabul etsene beni diyorsunuz, paranin dini yok sanirim. Bence oncelikle bu tur icerikleri sitenizden kaldirmakla baslayin ise.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
ayrıca noel ve yılbaşı farklı kutlamalardır.
eğer imzanıdaki site ise bir kural ihlali de ben vereyim
3 idiots konusundaki film afişi de telif hakları kapsamına giriyor

bilgisepetim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam dedikleriniz aptım başvurdum sonuç aynı hala aynı şekilde reddediyorlar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.