İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense telif haklı içerik

omerto

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
beyler bunun yüzünden kabul etmiyor torrent ve wordpress temalarını kaldırdım yardım eder misiniz daha neler var telif haklı içerik olarak sitemde

site adresim BU

fRtkmR

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
14
Daha önce banlanmış olduğunuz isim ile bir hesap açmaya çalışıyorsanız bütün denemeleriniz red edilir.. ailenizden bir kişi adına başvurun bu durumda sitenizde yasal olmayan bir durum söz konusu değildir

omerto

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Daha önce banlanmış olduğunuz isim ile bir hesap açmaya çalışıyorsanız bütün denemeleriniz red edilir.. ailenizden bir kişi adına başvurun bu durumda sitenizde yasal olmayan bir durum söz konusu değildir

siteyi ban sorgulama yaptığımda banlanmış gözükmüyor arkadaşın hesabını kabul ettiler onun hesabı üzerinden başvuru yaptım bakalım kabul edecekler mi

fRtkmR

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
14
Daha önce kullanmış olduğunuz bir adsense hesabınız banlandımı ?

ve/veya bu site üzerinden farklı bir adsense açıldımı ?

omerto

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Daha önce kullanmış olduğunuz bir adsense hesabınız banlandımı ?

ve/veya bu site üzerinden farklı bir adsense açıldımı ?

daha önce banlandı mı bilemiyorum bende yeni aldım siteyi yine kabul etmediler
Sorunlar:
- Site, Google politikalarıyla uyumlu değil diyor

fRtkmR

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
14
amam öyle der zaten yanlız google politikaları çok geniştir, sizin siteniz üzerinden 1-2 kayıt yaptıramazsınız, yada siteniz banlı ise bunu google adsense ekibinin supports bölümün email atarak öğrenebilirsiniz bu durumlarda hesap açılamaz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.