İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense Temyiz'e Giden Oldu mu ?

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Duygusal davranıyorsun muhalefetlikle alakası yok seni kırmak içinde birşey söylemedim ama olanlar bunlar, ortada olan biteni söylemekden dolayı kırılman gerekmiyor kişisel birşey olarak algılıyorsan kusura bakma, eğer öyle ise özür dilerim.

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar türk yabancı site olayı anlamam fakat benim bir arkadaşımın sitesi var ve spamda vardı ve diger menuleride gerçekti aylık 5 bin dolar alıyordu menuleri spamda degilde gerçek içerikde adensse reklamı vardı ve sonra yazı için veya acık bir yazı içinde reklam eklemiş google uyarmış bunu ve kişi sildi ve haber gonderdi türk sitesini açtilar bir süre gitti yine ban yedi idaa bölümde diye bu seferde şahıs onuda sildi yine haber gönderdi yine acıldı vede acık anlıycagınız türk yabancı olayı yok ne olayı var bilmem artık kac kez aynı site ban yedi kaç kezde acıldı site türk sahibi türk

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Önce kendimize güvenimizi aldılar, sonra okuma alışkanlığımızı unutturdular.
Kardeşim ne alakası var Türk sitesi ile Alman sitesi ile? Adsense kuralları belli değilmi? Yani bu kadar olur yahu... Sen Japonmusun datagrup? Türk sitelerini açmazlarmış, Türkler şöyle Türkler böyle yok kardeşim değiliz bir eksiğimiz yok hırsızlığımız yok, hırsızlığında üçkağıtçılığında her türlüsünün en kralı yabancılarda laflara bak ya

Sana katılmıyorum osahin, datagrup hakli, genel olarak yapmadigimiz uckagitcilik kalmamis daha dogrusu bizim ulkemizden yapiyorlar haliyle hepimize maaloluyor. Halada yapılıyor. Forumda onceki konularda bunları ortaya koyanlarımız bile oldu. Ha bundan rahatsız oluyorsan bu şekilde tepki vermek yerine haksız kazanç yapıp hepimizi zor durumda bırakanları ikna etmeli onlara bunu izah etmeliyiz anlamayanlarıda biz kendimiz şikayet etmeliyiz..

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Ben üç kağıtçı olduğumu düşünmüyorum, herhangi bir hileye başvurmuyorum ve kabulde etmiyorum ben Türküm ve Türk webmasterleri böyle denmesine daha da doğrusu herşeyde Türkler böyleydi, şöyleydi onu yapar, bunu yapar denmesine gıcık oluyorum. Bu haksız bir durum bu adam Türk değil, siteside Türkçe değil bunu yapan Türklerde var yabancılarda böyle bir genelleme yapmaya ne sizin ne başkasının hakkı yok.
Kaldıki diğer sponsorlar ile adsense yi bir birine karıştırmayın, diğer sponsorların Türk iplerinden gelen tıklamaları saymadığı ve Türk webmasterlerini diskalifiye ettiği doğrudur ama adsense için böyle birşey söz konusu değil anlatmak istediğim bu, bizden kazanıyorlar adamlar dolayısı ile böyle birşeyde yapmaları söz konusu değil.
Şu sıralar bolca görüyoruz arkadaşlık sitelerinin affilate programlarını, yabancı user kayıt ettirsek ve bu userlerin site sahibine bir katkısı olmasa site sahibi buna devam edermi? Yani sadece kayıt yapıldı diye para ödemeye devam edermi?
Dünyada bu tip insanlar olduğu gibi bu tip insanlarda vardır, hatta biraz daha abartırsak böyle ve böyle ve böyle ve böyle sonuçlarda görebiliriz söylemek istediğim bu... Bunların hepsimi Türk?

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Dostum .... osahin.
Bu imajı Kurtarmak için servet döktüm ben... Adsense ile aynı oranlarda para veren ... ( Gerekirse cebimden para vereceğim ama kimseyi mağdur etmeyeceğim ) bir sistem yazdırıyorum|dum| Ama Boş Boş konuştuğum-Çocukça Mesajlar Attığım Düşüncenle Bir An Nefret ettim bu ortamdan... Kolpa Değilim Döncek De Değilim. Zaten şov yapar olduk bi anda.. Yerim Şovu... kime Şov Yapacam ben ? şov Yapacak Durumum mu var ? ...

Ancak Herkes Şunu Anlasın Ki ... Forum ; Birilerine Laf Sokarak Yandaş Toplayan EZİKlerle Doldu Taştı. İş Yapan YOK !! konuşmak Parayla Olsaydı Kimse Konuşmazdı Dimi ? ... şöyle Bir Geçmişe Bakarsanız ilk Gidenlerden Değilim. Son da olmayacağım. Yine Saygımı Bozmadan... Size Kolay Gelsin...

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Sana şov yapıyorsun, kolpasın gibi saçma sapan kelimeler kullandığımı hatırlamıyorum, durumu kişiselleştirmemen gerektiğini eğer öyle anlıyorsan bunun için özür dilediğimi belirttim.
Benim kimseye laf sokmak gibi bir gayretim olamaz kimseye hakarette etmiyorum, sizden daha az bilen kimselerde ezik olmuyor benim gözümde. Zira burası bilgi paylaşım platformu eğer doğru bildiklerimizi söylemeyeceksek bir anlamı yok, sen ısrarla kişiselleştiriyorsun durumu...
İş yapma paylaşım konusuna gelince, bende tıpkı sizler gibi aşağı yukarı forum içindekileri herkes kadar çözdüm, üç kuruşa bir dondurma almak için uğraşan çok bunu kabul ediyorum ancak bu durumuda kurtaracak kişiler yine içinde bulunduğu ortamı doğru düzgün tutan kişiler olacaktır, onlarda biziz.
Her söylediğimizin peşinden insanlar koşmak zorunda değil, ben fikirlerini doğru bulmadığımı söylüyorum böyle bir hakkımda umarım vardır. Aramızda mesleki yönden farklılıklar olabilir buda bizim görüş açımızı farklı kılar her söyleneni kişiselleştirmek yerine doğru bildiğimizin neden öyle olduğunu, neden bu şekilde düşündüğümüzü anlatsak böyle gel gitler yaşanmaz, sonuçta ne sen ne de ben bu forumdaki postları kişiselleştirerek birşeyler elde edemeyiz ya bildiklerimizi paylaşacağız yada benim gibi susmak istediğim konularda susacağız... Ben genelde susuyorum herkesin yorumlarına bir yorumda ben yapmıyorum, eğer karşımdaki insanın söylediklerimi anlayabileceğini düşünüyorsam yapıyorum bunu. Ben konu hakkındaki düşüncelerimi ısrarla yazdım açıklamasınıda getirdim sizden beklediğimde kişisel bir algılayış değil savunduğunuz düşüncenin açıklaması başka birşey değil...

Turkmucit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pireye kızıp yorgan yakmayalım arkadaşlarım ikinizde forum için kıymetlisiniz ve farklı görüşler olmasa burada olmamız manasız olurdu.
Bende forum da çok kez "biz Türkler şöyleyiz " gibi ifadelere karşı çıktım hep.Nihayetinde bu bir ticaretttir , google bu işte erbabtır.Bu kada büyük çaplı batılı bir firma Türk diye önyargılı bir davranışa girmez.Ama mesele şu biz bu işte yeni olduğumuzda batılı çoktan bizim gittiğimiz yerden gdip dönmüş biz hileler de yeniyiz.Tam olarak web üzerine ciddi eğilen az olduğundan %100 üretici olma çabasında da olmuyor. Ama bu böyle sürecek değildir. Hiçbir zaman kendimize güvenimizi saygımızı kaybetmeden ,kötü örneklerden ders ,değil iyi örneklerden ilham alarak sürekli ileri! (Parti konuşması gibi oldu :))
saygılar..

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pireye kızıp yorgan yakmayalım arkadaşlarım ikinizde forum için kıymetlisiniz ve farklı görüşler olmasa burada olmamız manasız olurdu.
Bende forum da çok kez "biz Türkler şöyleyiz " gibi ifadelere karşı çıktım hep.Nihayetinde bu bir ticaretttir , google bu işte erbabtır.Bu kada büyük çaplı batılı bir firma Türk diye önyargılı bir davranışa girmez.Ama mesele şu biz bu işte yeni olduğumuzda batılı çoktan bizim gittiğimiz yerden gdip dönmüş biz hileler de yeniyiz.Tam olarak web üzerine ciddi eğilen az olduğundan %100 üretici olma çabasında da olmuyor. Ama bu böyle sürecek değildir. Hiçbir zaman kendimize güvenimizi saygımızı kaybetmeden ,kötü örneklerden ders ,değil iyi örneklerden ilham alarak sürekli ileri! (Parti konuşması gibi oldu :))
saygılar..

Geç kaldın be üstadım (sanırım)
ilgili şahsın mesajlarını aratırsan (anlaşılmadıysam) anlarsın.
en önemli şey ne adsense den para kazanmak ne güzel güzel siteler yapmak ne de çok bilmek. Önemli olan şey (ler)

hoşgörmek
bazen duymamak
affetmek
bildiğimizin herşey olmadığını bilmek
bildiklerimize sıkı sıkı sarılıp birilerini üzmemek.
öfkeliyken karar almamak.
......
bu şekilde devam eder gider.

hadi kalanlarla yukarıdakilerine paralel şeyler yapalım belki gidenler gelir :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.