Sana şov yapıyorsun, kolpasın gibi saçma sapan kelimeler kullandığımı hatırlamıyorum, durumu kişiselleştirmemen gerektiğini eğer öyle anlıyorsan bunun için özür dilediğimi belirttim.
Benim kimseye laf sokmak gibi bir gayretim olamaz kimseye hakarette etmiyorum, sizden daha az bilen kimselerde ezik olmuyor benim gözümde. Zira burası bilgi paylaşım platformu eğer doğru bildiklerimizi söylemeyeceksek bir anlamı yok, sen ısrarla kişiselleştiriyorsun durumu...
İş yapma paylaşım konusuna gelince, bende tıpkı sizler gibi aşağı yukarı forum içindekileri herkes kadar çözdüm, üç kuruşa bir dondurma almak için uğraşan çok bunu kabul ediyorum ancak bu durumuda kurtaracak kişiler yine içinde bulunduğu ortamı doğru düzgün tutan kişiler olacaktır, onlarda biziz.
Her söylediğimizin peşinden insanlar koşmak zorunda değil, ben fikirlerini doğru bulmadığımı söylüyorum böyle bir hakkımda umarım vardır. Aramızda mesleki yönden farklılıklar olabilir buda bizim görüş açımızı farklı kılar her söyleneni kişiselleştirmek yerine doğru bildiğimizin neden öyle olduğunu, neden bu şekilde düşündüğümüzü anlatsak böyle gel gitler yaşanmaz, sonuçta ne sen ne de ben bu forumdaki postları kişiselleştirerek birşeyler elde edemeyiz ya bildiklerimizi paylaşacağız yada benim gibi susmak istediğim konularda susacağız... Ben genelde susuyorum herkesin yorumlarına bir yorumda ben yapmıyorum, eğer karşımdaki insanın söylediklerimi anlayabileceğini düşünüyorsam yapıyorum bunu. Ben konu hakkındaki düşüncelerimi ısrarla yazdım açıklamasınıda getirdim sizden beklediğimde kişisel bir algılayış değil savunduğunuz düşüncenin açıklaması başka birşey değil...