mathiaxbars siten ingilizcemi Türkçemi?
mathiaxbars siten ingilizcemi Türkçemi?
sayılır bak bi örnek göstereyim nedeni.com anasayfa ndexli sadece bildiği kadarı ile 3 aydır öyle
yazılarını okudum başlıktakı gercekte akla yatan fıkırler beyan etmısın klavyene sağlık ama takıldıgım bır nokta var acıkladıysan gozden kacırmıs olabilirim adsense i biraz zaman gecınce koymak mantıgı nedir acaba mesela sıtemde su an 2 aya yakın suredır adsense var kazanmıyorum desem yerıdır 60$ civarında kazanc birikmiş adsense i kaldırıp bır zaman aonra koymamın nasıl bır etkısı olabilir bana acaba
ya biri şu adsense'yi sonradan koyma nedenini açıklıyabilir mi ?
hayır backlink alabileceğin yerleri sormuşsun ya o yüzden...
Hem o sitenin ana sayfası indexlenmemiş sadece : )
arkadaşlar, bu adsense kodlarını sonradan koyma meselesi benim savunduğum bi durum, sebebine gelince, sırf adsense için açılmış bir sürü site hortladı ve kalitesiz sitelerin sayısı aşırı yükseldi. açılır açılmaz adsense koyarak ben kendimi bunların arasına koymak istemedim, eminimki google bu tür sitelere daha farklı muamele yapıyor fakat site içeriği kaliteyse, orjinalse ve güncelse, google ın hemen adsense koyma konusunu önemseyeceğini sanmıyorum.
daha önce de bahsettiğim gibi benimle beraber aynı tarihte snapnamesten domain alanlar anından kodları yerleştirdi ben ise koymadım, benim siteler o zaman tavan yaparken adsense kodlarının anında yerleştiren sitelerin tamamı taban yaptı. bir tanesi iki tanesi değil hepsi idi. (biraz paranoyaklığın mahsuru yok diye düşündüm ve haklı çıktığımı gördüm ). yine aynı şekilde, aynı anda açtığım 3 tane travel sitesi vardı. bir tanesinin içeriği hazırdı ve siteyi açıp kodları yerleştirdim, diğer siteleri de açıp bi kaç sayfa bi şey koydum indexlensin diye. açar açmaz kod yerleştirdiğim siteden hiç bir verim alamadım keza hala öyle, 2 senedir bi türlü ilk 1000 e sokamadım o siteyi. bu böyledir diye legalpara etmiyorum, sadece bi öneri, deneyip denememek size kalmış. sonuç olarak google her ne kadar sandbox süresini düşürmüşte olsa yeni açılan siteler google dan hakettiği ölcüde hit alamıyor. ben derim ki, şu kadar hitim var, yaklaşık bu kadar para kazanırım diye hesap yaptığınızda karşınıza çıkacak rakam dişinizin kavuğunu doldurmayacaksa, siteniz olgunlaşana kadar bekleyin.
peki bide bazıları google reklamlarını koyuyo sonra birsüre sonra kaldırıyo sonraa birsüre sonra tekrar koyuyo bunun reklam kalitesini arttırdığı düşüncesindeler.Deneyen oldumu
rep için tşkhımms peki bide şu savunuluyor adsense kodu konulan siteler daha hızlı indekslenir diye bir hurafe var buna ne diyorsun : )
( bilgiler için saol rep'i verdim )
Arkadaşlar ben bu yabancı site konusuna biraz fransiz kalıyorum benim kafama takılanları size sorfayım bari bilen arkadaşlar cevaplasin
bir domain yabanci o tamamdir iki hitde alıyorum oda tamam simdi gelelim host a host u yabancı bir host firmasindan almak şartmı bu bir ikincisi google adsense reklamı koyucagımıza gore bu siteye adsenseye başvuru yapıcaz ve bu başvuru kimin üstüne olucak ( yabancı olması gerekmezmi ) yoksa kendi adsense hesabınızımı kullanıyorsunuz ?
kafama takılanlar bunlar
bi marez sitesinden internetten para kazanmak ile ilgili bir pdf indirmiştim. Adam 100.000 $ dan falan bahsediyordu ama insanın inanası gelmiyor tabi. Pdfyi inceledim yinede hatta biraz okuduktan sonra baya bi kafama yattı. Senin Söylediklerine çok benzer şeyler vardı. Hatta google,yahoo vb gibi arama motorlarında en çok aranan kelimeleri gösteren bir site vardı. Bir konu seçip o konuya ilişkin site hazırlamak için falan. link share, clickbank, amazon dan falan nasıl para kazanılacağını detaylı bir şekilde anlatıyordu.