İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense yerine alternatif bir site

mrtogz

0
İyinet Üyesi
Katılım
31 Mart 2011
Mesajlar
695
Reaction score
6
Konum
Eskişehir
Google Adsens de hesabı bloke edilenler,eğer alternatif bir reklam sistemi arıyorlarsa BidVertiser işinizi görebilir belki.Oldukça büyük bir site görebildiğim kadarıyla.Avantajları,dezavantajları var uzun uzadıya anlatmak yerine (bloğumda anlattım) siz bir girin bakın derim.İngilizce gerekiyor biraz,ama chrome ile Türkçeye çevirdiğinizde de işin özünü anlayabiliyorsunuz.Hemen reklam kodlarını alıp yayınlamaya başlayabiliyorsunuz.Ben de daha yeni başladım bu yüzden ödemeyle ilgili bir kanıt felan koyamam.10 dolar biriktikten sonra paypal hesabına aktarıyolar parayı,ayrıca referans sistemi var.Neyse alternatif arayanlar için iyi bir site gibi.

Referanslı kod: BidVertiser

Referanssız kod: BidVertiser
bol kazançlar ve başarılar dilerim..
 

nihattt

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Eylül 2010
Mesajlar
108
Reaction score
1
büyük bir site olması bir şey ifade etmiyor açıkçası. bana göre; tıkları doğru sayıyor ve zamanında ödeme yapıyorsa büyük sitedir. ondan daha büyük türk reklam siteleri var ama para vermiyorlar. emek sömürüsü çıkmasında. sonuçları paylaşırsınız bizimle.
 

kamilk

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Mart 2012
Mesajlar
20
Reaction score
0
tıklama başı ne kadar veriyor ortalama peki?
 

gencay21

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Mart 2012
Mesajlar
27
Reaction score
0
Türkçe reklamlar mı çıkıyor? Türkçe sitelere reklam alınabiliyor mu?
 

mrtogz

0
İyinet Üyesi
Katılım
31 Mart 2011
Mesajlar
695
Reaction score
6
Konum
Eskişehir
henüz tık yok:) bu yüzden bilmiyorum ne kadar verdiğini,fakat teklif verenleri görebiliyorsunuz,reklamlar genelde Türkçe çıkıyor,ama arada sırada ingilizce çıkanlar da oluyor.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst