İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense Yetersiz İçerik Cevabı Bezdirdi

olanolmuscom

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Eylül 2016
Mesajlar
4
Reaction score
0
Merhaba,

Sitemizi açalı yaklaşık 3 ay oluyor.İçerisinde şu anda tam olarak 433 tane yayınlanmış içerik var.Bunların yüzde 95 lik kısımları direkt biz tarafından yazılan içerikler.Diğer kısımları da günün şiiri olduğu için özgünleştiremiyorum.

Google'ın ikinci aşamasından 5 kere red yedim.Sinir etti artık,bezdirdi.Google web master tool da ki herşeyi yaptım,seo çalışmalarını tamamladım,sitenin tasarımını tamamen bitirdim.

Çokça araştırma yaptım.Bir sürü makale okudum,denileni yaptım ama sonuç her zaman aynı Yetersiz İçerik.

Bu sitede olan ve olmayan bir sürü kişi aynı dertten müzdaripdir eminim.

Mutlaka eksik bir şeyler vardır,önerileriniz varsa yapmanızı rica ederim.

Sitem : olanolmus.com
 

ocalburakdurmus

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Şubat 2017
Mesajlar
18
Reaction score
0
Konum
Kahramanmaraş
Direkt sizin tarafından kopyalanması da yanlış olur. İçeriklerinizi inceledim bir çoğu kopya malesef. Özgün içerik tamamen size ait olan görsel ve metinlerdir. Bu da yeterli değildir. Sitenizin tüm tasarımı, yazıları, görselleri, başlıkları, alt etiketleri, css ve java kullanımları, içerik yerleşimleri, hızı, kullanıcı deneyimi gibi etmenler büyük rol oynar ve unutmayın hepsi bir bütündür. Önemli olan google üzerindeki index sayısı değil içeriklerin kalitesidir. Sitenizin 10k dan fazla indexi bulunuyor. Fakat 10 index ile yeni açılmış sitelerin reklam aldıklarını halen görmekteyiz. Sonraki yazılarınızda tamamen özgün içerik girin ve başvurularınızı haftada bir tekrar edin.
 

olanolmuscom

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Eylül 2016
Mesajlar
4
Reaction score
0
Yorumlar için teşekkür ederim.

Bunların hepsini biliyorum ancak şöyle de bir durum var ki bu kadar detaylı inceleme yapılırsa herkesin sitesini kendi kodlaması gerekiyor. Ben google forumlarında editörlerle yaptığım tartışmalarda şunu anladım ki, gerekli yeterliliğe sahip olmayan insanlar inceleme yapıyorlar.

Siteyi incelediyseniz adsense reklamlarını görmüşsünüzdür. Ve daha önce yaptığımdan farklı bir şey yapmayarak yukarıdaki yazıdan yaklaşık 1 ay sonra onayı aldım.
 

guven5

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Mayıs 2011
Mesajlar
48
Reaction score
0
google içerik konusuna her zamankinden daha fazla takıntılı hale geldi
kategori bölümlerindeki konuları tek başlıkta ama devamını oku sayfalar halinde birleştirmek de bir yöntem
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst