İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsensede bir "YENİ" daha..

forumcuali

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar sakın EFT zannedipte heyecandan gitmeyin!..İnşaallah o da bir gün olur!..

Karşılaştığım YENİ:Reklam birimlerinize mevsim havası kattık - artık tatillerde ve özel etkinlikler boyunca, reklamlarınızın tematik resimler ve grafiklerle görünmesini sağlyabilirsiniz. Detaylar için Yeni Ne Var sayfamızı ziyaret edin." şeklinde..pek bi şey anlamadım ama..Çünkü açılan sayfa ingilizce...Anlayan ark.herhalde paylaşırlar konuyu..saygılar

ReksNet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google sanırım bizleri anlamıyor. Biz bu tür şeyler istemiyoruz biz EFT istiyoruz. Bunları onların kafalarına sokmak gerekli.

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Reklamları incik boncuklarla süslüyor. Kar yağma efekti gibi şeyler koyabiliyormuşsunuz.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
çok güzel olmuş da neden kodları göremiyorum ben?

maalesef bize gelmemiş henüz! :rolleyes:

D

doLob

Misafir
bildiğim kadarıyla o reklam seçeneğini seçtiğin zaman özel günlerde kendiliğinden arkaplanlar o şekilde oluyor.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
evet dediğin gibi olabilir çünkü seçeneği düzenledim ama şu an için bir değişiklik olmadı.

D

doLob

Misafir
cunku surekli o sekilde oldugu taktirde bu hile yapanlarla ayni sekilde olur, arkaplana resim atmak sonucta tiklamalari arttiracaktir.

S

Skeleton

Misafir
bedavaonline' Alıntı:
Reklamları incik boncuklarla süslüyor. Kar yağma efekti gibi şeyler koyabiliyormuşsunuz.

Açıklamasında coğrafi konuma göre diyor. Kurban bayramına doğru reklamların arkasına kurbanlık koyun falan koyuyorlarmış bir de :D

symbiantech

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Skeleton' Alıntı:
Açıklamasında coğrafi konuma göre diyor. Kurban bayramına doğru reklamların arkasına kurbanlık koyun falan koyuyorlarmış bir de :D
Süper ya :D arkadaslar reklamların arka fonu transparan olabiliyormu bilmediğimden soruyorum ona göre yer ayarlayacagım da:)

bleem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
transparan yapmazlar. arkaplana göre çok iğrenç durma ihtimalleri oluyor cunku resimlerin. o yuzden gene çerçeve içine resim koyarlar... yılbaşına dogru gelir resimler. bakalım nasıl birşeymiş. iyi bişeyse bırakırız...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.