İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsensede Hızlı Kazanmanın Yolunu Size Gösteriyoruz.

wolveron

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Eylül 2012
Mesajlar
72
Reaction score
0
wordpress-plugin.jpg

Arkadaşlar Şöyle bir wordpress eklentisi düşünün. RSS linkine sahip istediğiniz her siteden haber çeksin ve haber altına source şeklinde kaynak linkini eklesin. Tabi bu normal bir durum. Bu eklentinin farkı ise haberi rss deki şekilde özet değil de full olarak çekmesi. Hatta haber içindeki resimleriyle birlikte. Bir önemli özelliği ise ,orijinal zaman işaretlenirse, çekilen haberi veri tabanına haberin yayınlandığı tarihte yani orijinal yayınlanma zamanı ile aynı şekilde girmesi.Yani haberi en son yazılanlarda görmezseniz korkmayın eski zamanda yayınlanmıştır.( İlk testlerimizde bizde çok şaşırmıştık. 2 saat önce kurduğumuz bir sitede rss den çektiğimiz bir haberi index aldırdığımızda 2 gün önce yayınlandı çeklinde gözükmesi bizi çok güldürmüştü ) Tabi bu durum her zaman aynen olacak diye bir kaide yok Google amca böyle görüyor diyelim şimdilik. Bu sayede sınırsız bir bot kullanmış gibi olacaksınız. cron özelliği ile 1 ile 60 dakika aralığı belirleyerek ister 1 siteden isterseniz de 20 ayrı sitenin rss kanalından sitenize haber veya farklı içerikler çekebilirsiniz. Her şey full otomatik şekilde işler.

rss-den_otomatik-haber.jpg



DAHA BİTMEDİ....

Youtube' den video çekmek mi istiyorsunuz. Tek yapmanız gereken, istediğiniz videolarla alakalı anahtar kelimeleri tanımlamak ve zaman aralığını seçmek. Belirlediğiniz kategoriye otomatik olarak videolar sürekli eklenecektir. Farklı projeler oluşturarak, ve farklı anahtar kelimeler ile ayrı ayrı kategorilere videolar çekebilirsiniz.

youtube_logo.jpg




DAHA BİTMEDİ....

ezinearticles.com'u herkes biliyordur. Buradan makale çekmek mi istiyorsunuz?. Tek yapmanız gereken anahtar kelimelerini tanımlamak ve zaman aralığını seçmektir. Artık otomatik olarak makaleler, belirlediğiniz kategoriye çekilecektir.

ezinearticles-logo-.jpg



DAHA BİTMEDİ....

Yukarıdaki özellikleri Amazon,clicbank,flicker,ebay ve spintax gibi sistemler içinde kullanabileceksiniz.


rss55.jpg

rss-2.jpg


Yeni kurduğum bir proje..
http://ardnachrichten.com/

ard-mart-ayi.jpg

ard-mart-ayi-adsense.jpg

adsense-toplu.jpg



Bu eklenti ile birlikte tüm sistem kurulumu 99 TL dir.. İsteyen arkadaşlar codecanyon dan alabilirler eklentiyi..


Wordpress Otomatik Rss Eklentisi Alımı İçin Lütfen iletişime geçiniz
 

heyderov557

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Ekim 2012
Mesajlar
22
Reaction score
0
Merhaba adsense banlanmamak garantisi varmi? WP robot eklentisi gibimi? Detayli pm yollarsaniz sevinirim
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst