İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense'de Kazandıran İş Alanları

WhiteKey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben kelimeden geçtim en çok veren İŞ SEKTÖRLERİNİ tartışalım daha mantıklı...
benim önerilerim

-> ağır sağlık vakaları
-> dedicaded hosting
-> travel - gezi - seyahat - oteller
-> vegas

başka önerileriniz varsa iyi olur bu sektörlere özel site yapmayı düşünüyorum
vegasyuda arada kaynatıcaz artık :)

Cahil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu konudaki fikrine tamamen katılıyorum. Çok kazandıran kelime olmaz, çok kazandıran site olur değilmi:)

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
britney spears paris hilton :) pek bişi degiller ama cok araniyorlar hatta en cok arananlar oldugu iiçin pazar paylari büyük kanatimce :D

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
şaka bir ya abestos cancer - webhosting- seo - insurance - credit mortage finance - loan gibi bir kaç sey daha var :)

astraler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
silenceofdarkness' Alıntı:
britney spears paris hilton :) pek bişi degiller ama cok araniyorlar hatta en cok arananlar oldugu iiçin pazar paylari büyük kanatimce :D
Çok aranıyor olmaları, pazar paylarının büyük olduğu anlamına gelmez.

Cahil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
silenceofdarkness' Alıntı:
Haklı olabilirsin, ama bir de şu açıdan bakmak gerekmezmi.
Çok aranan kelimeler zaten tüm arama motorlarında bulunur ve siteleri gereken hite ulaşır. Reklam verenlerin amacı sitelerine hit sağlamak değilmidir. Zaten çok aranan bir kelime ise neden reklam versin ki. Bende birde en az aranan kelimeri test etmek lazım.

WhiteKey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Cahil' Alıntı:
Haklı olabilirsin, ama bir de şu açıdan bakmak gerekmezmi.
Çok aranan kelimeler zaten tüm arama motorlarında bulunur ve siteleri gereken hite ulaşır. Reklam verenlerin amacı sitelerine hit sağlamak değilmidir. Zaten çok aranan bir kelime ise neden reklam versin ki. Bende birde en az aranan kelimeri test etmek lazım.

haklısın mesela kim bedava kelimesine reklam verirki :)
burada reklam verenler konusuyla %100 alakalı olan ve aranması normale göre biraz daha teknik olan kelimeleri seçmek zorundalar . yani ince eleyip sık dokumaları lazım sonuçta para veriyor bu reklam kesinlikle tanıtm değil iş amaçlı

frknc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Araba kiralama ile bilgi veren siteler iyi kazandırır diye biliyorum ingilizcesi "Rent a car" mıydı neydi

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.