Merhaba arkadaşlar.
Birkaç gün önce ilk defa bir adsense hesabı almak için başvuruda bulundum ve ikinci onayı beklemekteyim. Adsense için başvurduğum sitede illegal veya harhangi aykırı bi içerik yok ( sanırım ).
İçeriğinin adsensee göre uygun olup olmadığını bilmediğim de bir sitem var. Sabahtan beri forumda adsense ile ilgili paylaşımları okuyor olmama rağmen pek tatmin edici bilgilere ulaşamadım. Müsadenize birkaç sorum olcak.
Adsense başvuruda bulunduğum siteyi onayladı diyelim ( öyle umuyorum ). reklam kodlarını
www.fix35.com da kullanırsam sorun olur mu. Sizce bu sitenin içeriğinde adsense kurallarına aykırı olan bişey var mı.
fix35.com'da adsense reklamları yayınlamaya başladım diyelim ve adsense site içeriğimin uygun olmadığı kanaatine vardı. Bu durumda ne olur. Adsense hesabım mı banlanır. Yoksa fix35'ten reklamları kaldırmamı mı isterler. Ya da sadece fix35te reklamların görünmemesini mi sağlarlar.
Yine farzedelim ki fix35 yüzünden adsense hesabımı banladılar. Diğer sitelerde kullanmak üzere ( fix35te kullanmayacağımı belirterek ) tekrar hesabımı aktve edebilir miyim. Tatmin edici bikaç cevap alabilirsem çok mutlu olcam. Şimdiden teşekkür ederim.