İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense'den ret alanlara alternatif : BrightAds

O

Ozan@Mp3-tr

Misafir
google adsense dışında güvenmeyin derim ben siteyi düzenleyip yeniden başvurun türk siteleri çok kurcalıyorlar.

adheraus, clickgalore vs. bi sürü şirket var, yabancı sitelerle aranız iyi ise zaten en az 10şirket görmüşsünüzdür. ama güvenirliliği ve türkiyeye ödeme konusunda birşey diyemem.

abd,canada veya avrupa birliği ülkelerinden birinde yaşasak reklam bulmak çok daha kolay olucak ama türkiyeye paranın gelmedi ve çek için 50$a varan paralar talep etmeleri adamın sinirini bozuyor.

şahsen google ads'den başka firmaya güvenmem

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence Knodle google kadar vermesede işe yarar.Kabul edilmeyen arkadaşlar denesin.

S

Sticks

Misafir
Kanoodle öyle basit bir şirket değildir. Tamam Cypher 'in belirtmiş olduğu gibi Google kadar olamaz ancak Kanoodle'a bakarsanız bir trademarktır Google gibi yani tamamen tescil edilmiş ve telif hakları da korunmakta olan bir PPC Arama motorudur ve tamamen güvenlidir. Internetteki her firmayı hafife alarak öyle yok güvenmeyin vb tarzında cümleler kurulmasına tamamen karşıyım. Yanlıiş anlamayın ama her zaman Google ile çalışılacak diye bir şart görmedim ben ve Google sitenizi kabul etmediği zaman ne yapacaksınız ? Tabii ki bir alternatif arayacaksınız. Ödeme almış olmamama rağmen Kanoodle'ın güvenilir bir firma olduğunu bilmekte ve alternatif olarak düşünen diğer webmasterlara tavsiye etmekteyim.

Kolay gelsin

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet nedense bu text reklam işi internet ekonomisine doping etkisi yaptı.Bunda google ın önayak olması tüm dünyadaki webmasterleri rahatlattı.Kazananların kazancı arttı,kazanamayanlar kazanmaya başladı.Pay per click search engine lerde bu işe soyundu.Bunlardan Findwhat ın text reklamlarına rastladım geçen.Öyle sanıyorumki overture,searchfeed,findwhat,knodle,ahha ... gibi kaliteli ppc ler adwords olayına girecekler gibi gözüküyor teker teker. Her ne kadar türkçeyi sadece google kabul etsede (bizler için en uygunu) google bu popüler sistemi dünyada bir yarış başlatacak gibi geliyor bana... Buda bizlere yarar sağlar inşallah.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.