İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense'e üye olun banner kuralları

serki

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Ocak 2005
Mesajlar
200
Reaction score
0
http://www.webservis.gen.tr/cgi-bin/analiz.cgi?username=demo&password=demp sitesinden de görüleceği gibi en üstte "Adsense - Websitenizden Para Kazanın" şeklinde bir yazı ve oradaki link takip edilerek gidilen " http://www.webservis.gen.tr/adsense.phtml " şeklindeki sayfada sitenin bu işten para kazandığı hiç ima bile edilmeden buradan üye olun para kazanın diye reklam yapılıyor. Bu şekilde tıklama kurallara aykırı değil mi, google sonuçta firefox, kendi banner'ı ya da adsense reklamlarına herhangi bir şekilde yazılmış yazıdaki tavsiye ile tıklama yapılmasını istemiyor. Bu tip bir uygulamayı biz de mi koysak acaba sitemize, sadece banner ile tıklama ve tıkladıktan sonra üye olma oranı yetersiz kaliyor sonuçta.
 

serki

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Ocak 2005
Mesajlar
200
Reaction score
0
verdiğin başlıkta sorun olmaz gibi bir anlam çıkmış ama sanırım sorun oluyor, bugn itibariyle webservis bu bağlantıları kaldırmış. Sorun olmasa sanırım böyle yağlı bir kapıyı bırakmazdı :)
 
F

fenerli

Misafir
webservis kullanıcı adı ve şifreni yayınlamışsın sanırım farkında değilsin
 

serki

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Ocak 2005
Mesajlar
200
Reaction score
0
:) eheh o benim şifrem değil. Webservis in demo istatistik olarak gösterdiği bölümün şifresi
 

trextra

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Mart 2005
Mesajlar
5,290
Reaction score
0
Konum
Kadıköy
serki,

Tavsiye nin oranı vardır. Yani illa tıkla destek ol gibi uyarılar varsa bu yanlış. Ama AdSense hakkında bir makale içine bu kodu koyabilirsin. Pazarlama stratejisi gibi birşey. Böyle yaparsan sorun olmaz.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst