İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

adsensemi halt etmiş updated inanmayanlar buyursun

M

malatyasporlu

Misafir
arkadaşlar şunu söylemek istiyorum Updated Konusunda bir YALAN !

tabi yalan konusu şu

updatedin kendi dediğine göre 7-ila 10 cent arasında tık başı ödediği söyleniyor

koca bir yalan !

nedeniyse bugün hesabıma baktım ne kadar olmuş diye 1.72 $ idi sonta hesabı kapattım öylesine bi arama yaptım ilk sponsora tıkladım sonra hesabıma baktım ki 2.00 $ bu kelime russia kelimesi şimdi baktım başka yerden tıkladım artık 28 cent vermiyor...

arada bana böyle kıyak yaptı bu durumu aynı aramaarda farklı zamanlardada tıklayarak gördüm

yani zaman farkı tek tıka 28 cent dahi kazanabiliyorsunuz....

vey anasını

eğer hala updatede Üye olmadıysanız Buyrun ! burdan üye olabilrsiniz...

ben adsenseyede kabul edildim ama adsense reklamlarını yayınlayamıyorum zorunlu olarak updatedden önce olsaydı uğraşırdım ne yapar ne eder yayınlardım ama sadece googleın arama motorunu kullanıyorum aslında updatedinkini kullanacamda görünümü kötü....

size tavsiye eğer ödeme yaparsa (ki 50-100 arasına ödeme yaptğı biliniyor) adsensemi o dakim ? :) :) :) :eek:

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
ifadelerimize dikkat edersek daha şık olur gibi geliyor, halt etmiş flan.

updatedsucks.com <- updated tarafından parası ödenmeyenler birliği

M

malatyasporlu

Misafir
zokkie kardeş yani şunu söylemek istiyorum halt etmiş nedir küfür müdür ???? halt etmişim burdaki anlamı işe yaramazdır... bunda bir ifade kötülüğü göremedim...
ha eğer amacın moderatörlüğünü belli etmekse farkındayım bu forumun moderatörüsün ama yine uyarın için teşekkürler...

updatedsucksa gelince updatedde şu var dün 1-2 arkadaşta belirtmişti updated belli bir miktar ayırmış olacakki yüksek meblalara vermiyor..

örneğin 10.000 dolar reklam için ayırdıysa 10 kişiye 1000 dolar ödemek yerine 100 kişiye 100 dolar ödemeyi tercih ediyor zaten forumda son günlerde bir çok arkadaşın çekler alması görülüyor zaten...

bence örneğin 300-400 biriktiren birine yine ödemez ama linkleri az tutup ayda 50-100 kazanmak fena değil mesela şöyle bir insan günde 50 doları updatedde çıkarabilir çok kolay sınırı yok koyassın 50 tane anahtar sözcük tıklar hatta site sahibi bile tıklar fakat ödeme zor alır... örneğin ben şöyle düşünüyorum ayda 50 dolar kazansam ödeme alırım düşüncemse sitemde 1 satır text reklamı aylık 50 dolara yayınlamışımdır gibisinden fazlasına gerek yok

ammada yazdım yahu :) :) :)

sabredip okuyandan Allah razı olsun :)

B

besiktaslim

Misafir
ya malatyasporlu kardeş takımsın ama yanlış hatırlamıyorsam geçen seferde böyle bir bilgi vermiştin kendi ref numaranla tam bir fiyasko olmuştu şimdi gene aynı şey
http://www.updated.com/affiliates/partner_info.php?REFWID=47688&bn=AA
REFWID-> senin kodun hakkaten kazan kazanmanıda isterim ama bukadar ballandırarak anlattıktan sonra (hatta garanti ödeyen adsense için halt etmiş diyerek bazı arkadaşları adsense olayından uzaklaştırabilirsin bile)
+senin üyeliğin şu anda google da askıda bekliyor sitende çok reklam var diye 1 defa kabul edilmedi tabi yanlış hatırlıyorsam düzelt. bu kadar iyi bir sistem varken google a neden başvurdun peki ??

update ödeme yapmadığı zaman bir açıklaman vardır umarım çünkü updated şimdiye kadar saçmaladı diye herkez kodlarını kaldırmıştı.
1 çek geldi diye yazıldı bu foruma gene updated gündeme oturdu. bana kalırsa 4/100 kişiye çek gönderse gündemdende düşmeyecek he sorarsan kullanıyormusun diye ewet ama ballandırılacak bişey değil bence alabilen google alsın

yanlış anlama updated e güvenmiyorum bunun için yazdım ve bilgi biraz daha doğru olursa hepberaber katılırız sende aff. olayından kazanırsın :) valla gözüm yok + senin iyi niyetle bu sözleri yazdığını düşünüyorum aslında

M

malatyasporlu

Misafir
zaten tek ben değil ki herkes

googledaki hesabım askıdamı????????

bunu nerden çıkardın 1?

ben sadece bu konuyu belirttim gerisini sen bilirsin...

1 çek değilki bir çok Bizimmp3 6 kişinin aldığını söylemiş bunu bilemem tabi bende bunu yazdım

o olayda fiyasko değil diki kimse ben şu kadar tamamladımda ödeme almadım demedi ki sadeec en baştan güvenmedik...(kimse güvenmedi)

adsense olayından neden uzaklaştırayım ki hotweb adlı arkadaş bir yılda öğretmenin aldığı maaştan daha fazla kazandığını söylemişti...

adsenseyi slogan olarak yazdım çünkü adsenseden başka kıyas yapacağım hiç bir firma yok ta ondan.. adsense gibi ödeyen bi başka firma olsaydı a firmadı b firması derdim dediğim gibi sadece slogan başlık için

bu arada beşiktaş bizim kardeş takım mı :) bunu nerden çıkarttın 2

B

besiktaslim

Misafir
peki madem sordun cevap 1->
malatyasporlu' Alıntı:
şunu belirtmek istiyorum daha önce sifresiz.com ile başvurup aşırı reklam yoğunluğu nedeniyle kabul edilmemiştim..

bunu yazdığını net hatırlıyordum ve buldum

malatyasporlu' Alıntı:
arkadaşlar daha önce www.sifresiz.com adresiyle başvurup kabul edilmediğim adsenseye www.malatyaspor.net.ms adresiyle başvurarak kabul edildim..
ama aynı yazında bunuda belirtmişsin dediğim gibi düzeltebilirsin.

cevap 1.5
google yerine kıyaslayabileceğin Adhearus var onuda yazabilirdin :) bence ikisininde farkı yok....

başka bir başlıkta görmüştüm uptaded sponsora tıklayıncamı öder diye ewet sponsora tıklayınca öder hatta sizi öyle bir üçkağıda getirirki aklını kullanmayan veya paraya saplanıp kalanlar anlamaz. para veriyormu veriyor eywallah neden bunu dedim yazıcam sonda. BKZ : cevap 1.6

uptaded neden googledan fazla ödeyemez onuda açıklıyım sana yalan yanlış bilgilenmiş olmasın kimse yide KANDIRMAYALIM veya kendimizde onlarla beraber bilmediğimiz bir şeye İNANMAYALIM dimi BKZ : cevap 498

cevap 2 -> beşiktaşla kafa kafaya oynayamayacak her zararsız takım benim gözümde kardeş takımdır sanırım bu açıklama yeterli.

Cevap 1.6 -> UPTADED neden webmaster üzerinden geçiniyor biliyormusun
ONLARIN ASLINDA SPONSORLARI BİLE YOK bilmiyorsunki böyle konuşuyorsun okadar kelime aradın dimi sponsorlu olanlarını falan bulmaya çalıştın saatlerce aslında UPTADED den aradığını anlamadım. onlar googledan aratırken iyi UPTADED google sponsorlarına tıklatıyor sırtından para kazanıyor araştır istediğin gibi.
KİM UPTADED e sponsor olur tanıyormusunuz bunlar firmamı arama motorumu yoksa webmaster kekleme motorumu çözemedim.

cevap 498 -> Cevap 1.6 ya bağlı olarak googledan fazla para veremez sana 0.08 değilmişte şukadarmış bu kadarmış. bırakalım bunları google dan aldığını kesip bazılarına çek olarak gönderiyor diğer webmasterları çekiyor işte.

bu yazımdan sonra bile bile ekledğim uptaded reklamlarını tekrardan kaldırma kararı aldım google bana yeter

cevap vermediğim bişey kaldımı bilmiyorum varsa söyle istediğin kadar soru sorabilirsin.

hee istersen demin dediklerini savunabilirsin

M

malatyasporlu

Misafir
evet doğru bişey savunmadımda bu kadar yazacak ne yaptım merak ediyorum niye saldırdınki böyle ???

sponsoru yok mu var mı ama bir sürü Türk sponsoru var updatedin

istediğinide yazarım

besiktaslim' Alıntı:
cevap 2 -> beşiktaşla kafa kafaya oynayamayacak her zararsız takım benim gözümde kardeş takımdır sanırım bu açıklama yeterli.

sezon başında burdan zorla haekmle 1 puanı kim koparttı siz mi biz mi?

puan durumunuda hatırlatmama gerek yok değil mi?

[moderatör notu: son mesajınızı düzenleyerek cevap kirliliğini engelleyebilirsiniz. yapmak istediğiniz eklemeleri son mesajınıza yapabilirsiniz, tekrar mesaj göndermenize gerek yok.]

H

hibrahim

Misafir
malatya sporlu yukardaki yazıları okumadım sadece ilk mesajı okudum umarım ters bişeler yazmıyordur adsense hal etymiş falan demişsin adsense de tıklama başına 39$ aldığım gun oldu...yetermi? bi kere 28 cent almışsın...

S

Sessiz

Misafir
Ben birsey sorucam,bu updated para ne kadar oldugu zaman ödeme yapiyor,50 dolar oldugu zaman otomatikman göndermesimi gerekli bu parayi.Acaba diyorumki ödeme konusundaki SIKINTILAR Türkiye deki bir cok webmasterin yaptigi gibi hileli yollardan kazanilan parayimi göndermiyor updated.sen hile yap sonra para gelmedi diye bögür.Bu ilk baslardaki para ne zaman nasil ödeniyor konusunda bilgi verirseniz sevinirim.Hile konusuna gelincede kimse üzerine alinmasin,hile yapipda bögürenlerde var.

selamlars

M

malatyasporlu

Misafir
yahu niye anlamamamakta diretiyorsunuz anlamıyorum ben onu sadece slogan olsun diye yazdım alla alla

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ayda 150 dolar kazanacağıma bu işi yapmam daha iyi.. 1050$ kazandık updated'den hani gelmedi? En azindan adsense'de "hile yapmadıktan sonra" paranı alma garantisi var.. bırak malatyalı kardeş 150$ için hayatını asosyalleştirme..

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Ya arkadaslar malatyasporlu son mesajında haklı. Yani anlamamakmı istiyorsunuz ?Google halt etmis diyor. Ancak bu onun kendi görüşü. Hepimiz aklı basında insanlarız. Size göre google iyi ise google adsense kullanırsınız.
Malatyasporlu'nun işine adhearus gelir veya updated gelir..
Bu kadar basit.
Ek olarak : malatyaspor'lu böyle yazdı diye sizde gidip google reklamlarını kaldırıp , updated reklamı koyarsanız sonuclarınada siz katlanırsınız..

M

malatyasporlu

Misafir
sağol arkadaş bende bunu anlatmak istedim sadece arkadaşın anlaması acı

M

malatyasporlu

Misafir
ploop' Alıntı:
ayda 150 dolar kazanacağıma bu işi yapmam daha iyi.. 1050$ kazandık updated'den hani gelmedi? En azindan adsense'de "hile yapmadıktan sonra" paranı alma garantisi var.. bırak malatyalı kardeş 150$ için hayatını asosyalleştirme..

sana 150 dolar yetmeyebilir onu bilemem ben

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
ploop' Alıntı:
Dikkat ederseniz arkadas belirtmis : Siteme ayda 50 $ a tex link aldım farzederim diye.
Demekki sizin updated'e bagısladıgınız kadar kazanamayacagını dusunuyor..
Ben ne adsense kullanıyorum nede updated..
Dolayısıyla her ikisi hakkındada yorum yapmam. Google guvenilirdir, olabilir.
Ancak malatyaspor'lunun sitesi adsense'ye dahil olmamıs veya uyeliği askıda..
Sitesinin boş duracagına, % 50 Gelme ihtimali olan bir 50$ kazanmak sizce daha iyi değilmi ?

S

Senbul

Misafir
Ya google'nın kalitesini tartısmak saçmalık.Su anda turkiyeyi bırakın dunyada googledan iyi sponsor varmı.Bırakın google'a laf atmayı.Adamlar internet alemının kralı yok google dan otesı.Kimse boy bile olcusemıyor.Msn yahoo altavista hepsi google teknolojisinin yanında zayıf kalıyor.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mesela yetmek yetmemek değil, 150$ için bu kadar emek harcamaya kalkışmak veya kalkışmamak.. updated'den o çek gelecek de sen onu alacaksın da bankaya götüreceksin de.. uzun iş bunlar.. hele hele daha fazla türk webmasterı updated'dan daha fazla para(!) kazanmak uğruna yem yapmak bana yanlış bir düşünce gibi geliyor.. Tamam senin bu mesajını okuyup pılını pırtısını toplayıp updated reklamı yayınlayacak insan zaten cezasını bulacaktır ama bu kadar etkilemenin de anlamı yok..

B

Bedavalar-Net

Misafir
Google a mailler attim,iki defa basvurdum 1 ayi gecti ses seda yoktu.Bende bunun üzerine update yi denemeye karar verdim bakalim ne olucak.Türkiye disindaki ülkelere cek gönderilme durumu daha fazla olabilir diye tahmin ediyorum.Bir de suna aklim takildi benim;50 olunca ödemeyi yapacakmis bu update,bu islem icin birsey yapiyormuyuz acaba,yoksa 50 dolar limiti doldugu zaman adamlar cek gönderimini yapiyormu.Bu konuda bilgi sahibi olan bir arkadas varsa ve yanit verirse simdiden tesekkürler.Bence her affiliate denenmeli.1 ay deniyceksin,baktin paradan ses seda yok,baska birseye gececeksin.Bir arada ben bir konu basligi acmistim 0.10 cent tiklama basina diye.Affili.net gibi % birmilyon güvenilir bir firma icin basvurmustum ancak ingilizce ve almanca siteler kabul ediliyormus.Mp3 siteleri kabul edilmiyor ufak bir notda bu.Ingilizce siteleri olan bence mutlaka denemeli arkadaslar.Google kadar ayni ölcüde güvenilir biryer bu affili.net

Herkeze iyi bayramlar

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu arada tekrar belirtmekte fayda görüyorum updated için boşu boşuna alt üye linki yayınlamakla uğraşmayın çünkü alt üyelerinizin kazancı baz alınarak %10 extra kazanç filan alamıyorsunuz. İstatistikler dışında hiçbiryerde görünmüyor bu extra kazanç :)
2 aydır updated kodunu kullanmıyorum. Alt üyelerimin kazancının ay sonu hesabıma yatmadığımı gayet net görebilmekteyim :(
Bu kazancın niçin eklenmediğine ait sorduğum hiçbir soruyada updateddan cevap alamadığımı belirteyim...
Bu arada gözüme çarpan 1-2 noktaya da değinmek yerinde olur :)
Adhereus ile updated farkı konseplerde reklam yapmakta... Adhereuse, google adsense'in contextual edvertising bölümü ile kıyaslanabilirken updated, google adsense'in arama motoru bölümü ile eşleşebilir ama her 2 si'de bir bütün olarak google adsense'in sunduğu her 2 hizmeti verememektedir. Kaldı ki her 2 şirket de adsense ile kıyaslanamayacak küçük boyutlarda hizmet vermektedir. Buna rağmen hile yapmazlar (webmasterın haklarını yemekzler) ise her 2 şirketde iyi bir alternatif kazaçn kapısı olabilir. Buna rağmen özellikle updated hakkında eskiden beri olan webmaster haklarını yediği yönündeki iddia ve kanıtlar ile adhereus hakkında yeni yeni ortaya çıkan "ödemiyor" iddiaları bu şirketler güven duyulmasını engellemekte :(
Ben her 3 şirket ile de çalışmaktayım şu sıralar (updated 2 aydır kullanım dışı olsa da), ve google adsense kadar çok kazandıranı görmedim diyebilirim rahatlıkla... Adsense, en son 1999 yılında alabildiğim aylık 700-800$'lık çekleri tekrar alabilmemi sağlayabilen tek şirket oldu... Adsense çıkana kadar updated ile çalıştım ve aylık ancak 50-100$ bandında kalabildim :( Adhereus ise sadece tek bir sayfada reklamını yayınladığım bir şirket ama çift tıklamaya geçişten beri gelirde belirgin bir azalma var ne yazık ki :(
Neyse... hangi şirketi seçerseniz seçiniz hepinize bol kazançlar...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.