İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ADSL kopma sorunu sizdede varmı ?

C

[CRUEL]

Misafir
Dikkat ediyorum herkezin kopuyomuş bağlantısı
gittim 30 ytl ye bi modem aldım aldım alalı ya 5 yada 10 kere kopmuştur bağlantım :) bu kopuntularsa 1 senede oldu.
öyle bi derdim yok çok şükür.

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
birçok 256 kullanıcısı kampanyalı 1024sınırsıza geçtiler. şuan acaip bi şekilde sömürüyolar :) şubat ayına kadar bu sorunlar devam edecek gibi göüküyor. bendede ara sıra link gidiyor, geliyor, nette dolaşırken sorun değilde eğer online oyun oynuyorsam baya bi sövüyorum telekomu...

Teqin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben daha once applet modem aldım aynen dediginiz gibi devamlı kopuyordu daha sonra yandı.
yeni bir modem aldım markası AİRTİES Cok MemnunumHic Kopmuyor Vede COk Guzel Tabiki Parasıda Guzel :):)

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
ben ankaradayım. elimde usb bir alcatel speedtouch var. şu an itibariyle 36.saat online görünüyor.son 2-3 aydır nerdeyse hiç kopmadı bağlantım. bilgisayar emule vs. nedeniyle hiç kapanmıyor.

Holokost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ankaradayım airties var bundan once 1-2 kere cok ufak kopmalar olmustu ama bugun masallah epey bi koptu zıkkım :mad:

F

fatihhk

Misafir
usr9106 var 12 saat 30 dakikadır herhangi bir sorun olmaksızın bağlıyım.
hiçbir kopma vs. yok....

fakat bir arkadaşımın bağlantısı devamlı gidiyor...
hatlarda sorun var sanırım...

216

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ZyXEL Prestige P661HW.
Modemimle hiçbir sorunum yok, canavar gibi 2-3 gün açık kalsın sorun olmuyor.

Son 1 haftadır yavaşlama vardı. Dün gece aşırı yavaşladı, modemi tekrar başlattım, bu sefer bağlanamadım.
Ip alınıyor ama bağlantı yok. DNS'leri değiştirmekte kâr etmedi.

Bugün tt'yi aradım, açan yok 10 dk klasik müzik dinlemenin bedelini faturada göreceğim.
Telefonu kapattıktan 15 dk sonra geldi, anladılar herhalde. :p

Şu an aşırı yavaş, dns'leri değiştirdim, bir miktar hızlandı.
YouTube'da hiçbir videonun sonuna gelemiyorum, başa dönüyor ve kalıyor.
Siteler keza, çok yavaş.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.